Αuτός ο μοιpαίος της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης – Δεν αλλάζει το πλάνο ο Αλμέιδα παρά τις χαμένες ευκαιρίες


Αυτός ο μοιραίος της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης – Δεν αλλάζει το πλάνο ο Αλμέιδα παρά τις χαμένες ευκαιρίες



Η Ένωση είχε πολλές φάσεις να βρει δίχτυα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να το… πληρώσει βαθμολογικά.

Γιώργος Τσακίρης: Για τις ευκαιρίες που… πέταξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι ο… μοιραίος δεν ήταν άλλος από τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ ανέφερε ότι παρά τα γκολ που δεν μπήκαν ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα αλλάξει το πλάνο του.



«Ο Ολυμπιακός κατάλαβε πως δεν μπορούσε αλλιώς να πάρει το ματς και πήγε να το κλέψει. Έχασε τεράστια ευκαιρία η ΑΕΚ, ακόμη μία. Αν είχε πάρει τα παιχνίδια με Αστέρα και Ολυμπιακό, στα οποία ήταν πολύ καλύτερη αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες, θα ήταν τώρα στο -4 αντί στο -8. Χαίρομαι που δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση στην ομάδα για την εμφάνιση και είναι όλοι πολύ συνειδητοποιημένοι.

Ο Λιβάι ήταν ο μοιραίος του αγώνα χθες με τις ευκαιρίες που έχασε. Είναι ωστόσο ο μόνος φορ του Top 4 που είναι τόσο ψηλά στους σκόρερ και παίζει ούτε καν έναν γύρο κλασικός επιθετικός για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες φάσεις και μικρή παραγωγικότητα αναλογικά. Πάντως ο Αλμέιδα δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει αυτό που έχει φτιάξει, γιατί ο Λιβάι εξυπηρετεί καλύτερα το πλάνο του σε αυτή τη θέση, όπως και ο Αραούχο», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.

  Απίστευτο αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Μίλαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: