Φοβερό θέμα! Η ζωή μετά την ΑΕΚ – Τί κάνουν Σιμόες, Βράνιες, Τάνκοβιτς και άλλοι;


Φοβερό θέμα! Η ζωή μετά την ΑΕΚ – Τί κάνουν Σιμόες, Βράνιες, Τάνκοβιτς και άλλοι;



Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Ένωση μια ενδεκάδα παικτών.

Συνολικά έντεκα παίκτες αποχώρησαν με κανονική μεταγραφή από το ρόστερ της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Τι έχουν κάνει ως τώρα στις νέες τους ομάδες οι πρώην της Ένωσης; 



Όγκνιεν Βράνιες

Ο «Κομάντο» αποχώρησε το καλοκαίρι και υπέγραψε στην Χατάισπορ. H τουρκική ομάδα είναι 14η στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Ο Βράνιες αγωνίζεται βασικός, έχει συνολικά 10 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει ή να δώσει κάποια ασίστ.

Νταμιέν Λε Ταλέκ

Το πέρασμα του από την ΑΕΚ ήταν ομολογουμένως απογοητευτικό και το καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρωσία και την Τορπέντο. Η ομάδα της Μόσχας είναι τελευταία στο πρωτάθλημα με μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και 13 ήττες. Παρότι ξεκίνησε βασικός σταδιακά έχασε τη θέση του. Έχει παίξει σε 11 ματς και έχει δώσει μια ασίστ.

  Κίτρινος πυρετός στο Βικελίδης! Μόνο νίκες ο ΠΑΟΚ – Ρεκόρ στο Σίτι-Αταλάντα

Αντρέ Σιμόες

Μετά από επτά χρόνια στην Ελλάδα ο «Σίμος» επέστρεψε στην πατρίδα του και υπέγραψε στην Φαμαλικάο η οποία είναι 15η στο πρωτάθλημα και θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Ο Σιμόες έχει αγωνιστεί ελάχιστα ως τώρα. Μετρά οκτώ συμμετοχές αλλά συνολικά έχει παίξει μόλις 195 λεπτά. Μένει στον πάγκο ή μπαίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Ο Πολωνός μέσος αποδέχθηκε την ελκυστική πρόταση της Αλ Σαμπάμπ από τη Σουαδική Αραβία. Έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς, με δύο γκολ και μια ασίστ. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για το γεγονός ότι η Αλ Σεμπάμπ οδηγεί την κούρσα στη Σαουδική Αραβία και σε οκτώ αγώνες και επτά νίκες και μια ισοπαλία.

Γεφχέν Σάκχοφ

Ένας ακόμα παίκτης που επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο Σάκχοφ γύρισε στην Ουκρανία και υπέγραψε στην Ζόρια. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Σάκχοφ έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια αλλά έχει προλάβει να πετύχει τρία γκολ και να δώσει δύο ασίστ.

  "Bόμβα" με Τζέιμς! Αυτή η χώρα σκέφτηκε να τον κάνει κάνει νατουραλιζέ

Ντάρκο Γέβτιτς

Ο μεγάλος άτυχος. Μετά τη λήξη του δανεισμού του ο Γέβτιτς επέστρεψε στη Ρούμπιν. Σε φιλικό παιχνίδι της ρωσικής ομάδας τον Ιούλιο ο Σέρβος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Υπέστη ρήξη χιαστού και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου έως τώρα.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Μετά την Ελλάδα ο «Μούγιο» μετακόμισε στην Κύπρο και υπέγραψε στην Πάφο. Πρόκειται για την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος η οποία μετά από 11 ματς είναι πρώτη με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Ο Τάνκοβιτς είναι βασικός και αναντικατάστατος. Έχει παίξει και στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος με τρία γκολ και δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ AEK365.COM

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: