"Καμία αξία η νίκη αν δεν πάρει τη Βιλερμπάν" – Ατακάρες για Γουίλιαμς και Γκουντάιτις!


"Καμία αξία η νίκη αν δεν πάρει τη Βιλερμπάν" – Ατακάρες για Γουίλιαμς και Γκουντάιτις!



Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στη σημασία της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού αλλά και την ανάγκη για το 2Χ2 με τη Βιλερμπάν, αύριο στο ΟΑΚΑ.

Στα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού, αλλά και την αξία της επικράτησης του απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, εξηγώντας γιατί θέλει και νέα νίκη αύριο με τη Βιλερμπάν.



«Δεν ήταν εικόνα αυτή που θέλουμε από τον Παναθηναϊκό. Είχε ένα καλό διάστημα πάλι, αλλά δεν είχε συνέχεια. Έκανε το 14-0 σερί, θα έπρεπε να σκοτώσει το ματς μετά. Να επενδύσει στην διαφορά και να την μεγαλώσει. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Παναθηναϊκός συνηθίζει να κυνηγάει από το πρώτο δεκάλεπτο, αυτό δείχνει ότι μπαίνει απροετοίμαστος. Δεν είναι πνευματικά έτοιμη και διαβασμένη η ομάδα. Ειδικά στα εντός έδρας, αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ήταν πάντως ζωτικής σημασίας η νίκη, την είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Με όποιο τρόπο κι αν ήρθε. Αν δεν πάρει το ματς με τη Βιλερμπάν, από την άλλη, δεν θα έχει καμία αξία η νίκη με τη Βίρτους», είπε μεταξύ άλλων.

  Γ. Μώραλής: "Προχωράμε, δεν σταματάμε εδώ"

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο μυθικό ματς που έκανε ο Γουίλιαμς, στην πολύ καλή απόδοση μετά από καιρό του Γκουντάιτις, αλλά και στον Γουόλτερς, που πρόσφεραν τα μέγιστα για να έρθει η νίκη των «πράσινων».

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι η παρουσία του Γκριγκόνις θα κριθεί σήμερα, αν και είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την γαλλική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: