Τα… δοκάρια χάρισαν βαθμό στη Ν. Κορέα με Ουρουγουάη – Σούπερ ο Ιν-Μπομ, μοιραίος o Ουί-Τζο (Vid)


Τα… δοκάρια χάρισαν βαθμό στη Ν. Κορέα με Ουρουγουάη – Σούπερ ο Ιν-Μπομ, μοιραίος o Ουί-Τζο (Vid)


Διαφ.


Η Ουρουγουάη δεν έπαιξε καλά όμως στάθηκε και άτυχη, καθώς είχε δύο δοκάρια, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τη Νότια Κορέα. Είχαν και οι Νοτιοκορεάτες τις ευκαιρίες τους, με τη μεγαλύτερη όλων να χάνεται από τον Χουάνγκ Ουί-Τζο του Ολυμπιακού.

Με “γκέλα” μπήκε στο Μουντιάλ 2022 η Ουρουγουάη, που κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο τη Νότια Κορέα, η οποία είχε στην ενδεκάδα της δύο παίκτες του Ολυμπιακού (αλλά και τον πρώην τεχνικό των Ερυθρολεύκων, Πάουλο Μπέντο). Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, ενώ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο έπαιξε για 74 λεπτά και σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 34′.



  Ουρουγουάη – Ν. Κορέα | Σπουδαία ευκαιρία χάθηκε με τον Ουί Τζο!” itemprop=”name” />

Η Ουρουγουάη απογοήτευσε με την εμφάνισή της και δεν πήρε σχεδόν τίποτα από τα μεγάλα αστέρια της, ειδικά από τον “εξαφανισμένο” σε όλη τη διάρκεια του ματς, Σουάρες. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη εάν η μπάλα δεν κατέληγε στο δοκάρι, σε προσπάθειες του Γοδίν (43′) και Βαλβέρδε (89′).

  Ραούλ Μπράβο: Αθωώθηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων!
  Ουρουγουάη – Ν. Κορέα | Στο δοκάρι η κεφαλιά του Γοδίν! ” itemprop=”name” />   Ουρουγουάη – Ν. Κορέα | Τράνταξε το δοκάρι η βολίδα του Βαλβέρδε!” itemprop=”name” />

Ο 8ος Όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται στις 18:00, με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Γκάνα.

Το ματς

Η εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο εξέπληξε τους περισσότερους, καθώς η Νότια Κορέα έμοιαζε αρκετά πιο πειστική στο γήπεδο, με τα πολυδιαφημισμένα αστέρια της Ουρουγουάης να κινούνται σε ρηχά νερά. Οι διαβασμένοι Νοτιοκορεάτες του Πάουλο Μπέντο βρήκαν τον τρόπο να μπλοκάρουν τους Σουάρες, Βαλβέρδε και Νούνιες, μην επιτρέποντας στην Ουρουγουάη να αναπτυχθεί ορθολογικά.

Η Ουρουγουάη  είχε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς με σουτ του Βαλβέρδε που έφυγε άουτ στο 19′, ενώ η Κορέα απάντησε στο 26′, όταν το σουτ του Σον μετά από ωραία ατομική ενέργεια σταμάτησε σε σώμα αμυντικού. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προσκήνιο λίγο αργότερα. Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο σπατάλησε τεράστια ευκαιρία σουτάροντας άουτ από το ύψος του πέναλτι (34′) και ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ σούταρε άουτ από μακρινή απόσταση.

Στο 43′ η νωθρή Ουρουγουάη παραλίγο να βρει τη λύση από στημένη φάση, αλλά η κεφαλιά του Γοδίν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ σταμάτησε στο δοκάρι.

  Γκουστάβο Πογέτ: Αυτό είπα στον Μπακασέτα μετά το ματς με Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ουρουγουανοί κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις μπόρεσαν να προβληματίσουν την αντίπαλη, ακόμα και μετά την είσοδο του Καβάνι αντί του Σουάρες. Ενα ωραίο σουτ του Νούνιες στο 81′ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 89′ ο Βαλβέρδε σημάδεψε το δοκάρι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Στο 90′ ο Σον απέτυχε να “ξεράνει” την Ουρουγουάη, με πλασέ που πέρασε λίγο άουτ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ματς.

Οι συνθέσεις:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ροσέτ, Κάσερες, Γκοντίν, Χιμένες, Ολιβέρα (79΄ Βίνια), Βαλβέρδε, Βεσίνο (78΄ Ντε λα Κρουζ), Μπεντανκούρ, Πελίστρι (88΄ Βαρέλα), Σουάρες (64΄ Καβάνι), Νούνιες

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Πάουλο Μπέντο): Σέουνγκ-γκιου Κιμ, Μουν-χουάν Κιμ, Μιν-τζάε Κιμ, Γιουνγκ-γκουόν Κιμ, Ιν-μπέομ Χουάνγκ, Γου-γεόνγκ Τζέονγκ, Χέουνγκ-μιν Σον, Τζάε-σουνγκ Λι (74΄ Τζουν-χο Σον), Σανγκ-χο Να (74΄ Κανγκ-ιν Λι), Ούι-τζο Χουάνγκ (74΄ Γκουέ-σουνγκ Τσο)

  Ουρουγουάη – Ν. Κορέα | Απείλησε από μακριά ο Ιν Μπεόμ, χειροκρότησε ο Μπέντο” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή