Δεν θα κάνει μόνο μεταγραφές ο Άρης – Αυτοί οι παίκτες είναι στην πόρτα της εξόδου


Δεν θα κάνει μόνο μεταγραφές ο Άρης – Αυτοί οι παίκτες είναι στην πόρτα της εξόδου


Διαφ.


Μπορεί για τον κόσμο μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι μεταγραφές, αλλά στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και το μέτωπο των αποδεσμεύσεων.  

Άρης: Μπορεί για τον κόσμο μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι μεταγραφές, αλλά στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και το μέτωπο των αποδεσμεύσεων.



Δεν είναι θέμα υπεράριθμου ρόστερ, αλλά η παρουσία παικτών, που δεν υπολογίζονται και με τους οποίος γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσουν. Σε αυτό το… πλάνο βρίσκονται οι Πάπε Σέιχ Ντιόπ και Ιζέτ Χαϊροβιτς. Αμφότεροι εκτός πλάνων. Ο δεύτερος εδώ και καιρό. Για τον πρώτο, έχει αποφασιστεί να κινηθούν οι διαδικασίες. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και δεν ακολουθούν μόνο ατομικό πρόγραμμα, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε. Επί της ουσίας προπονούνται με την ομάδα, απλά μένουν εκτός όταν γίνεται τακτική, διότι, πολύ απλά είναι εκτός πλάνων.

  Ατζούν Ιλιτζαλί: "Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στην καλύτερη φάση στη Φενέρ"

Για τον Σενεγαλέζο δεν έχει βγει ακόμη… εικόνα προς τα έξω αν είναι εύκολη ή δύσκολη υπόθεση, ενώ με τον Βόσνιο τα πράγματα δεν θα είναι (ξανά) απλά. Η λύση θα είναι πιο εύκολη αν προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η ιδιάζουσα περίπτωση Ντουκουρέ, ενώ για την ώρα δεν προκύπτει, επίσημα τουλάχιστον, πρόθεση από πλευρά Άρη να προχωρήσει και σε άλλη λύση συμβολαίου. Κάτι που πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ