Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός – Θέλει υπέρβαση για Final 4 – Πάει Αμερική για… Ντόρσεϊ!


Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός – Θέλει υπέρβαση για Final 4 – Πάει Αμερική για… Ντόρσεϊ!



Η διαφορά ποιότητας με Άλμπα, οι αδυναμίες και οι αλλαγές στο ρόστερ. Για ποιον… χτυπάει καμπανάκι στο ΣΕΦ, παρά τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς. Ποιος παίκτης δεν βοηθάει καθόλου και η βελτίωση που ψάχνει ο Μπαρτζώκας για να πάρει τη μεγάλη κούπα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, επικρατώντας με 86-76 της Αλμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το σκορ δεν λέει την αλήθεια για το παιχνίδι του Φαληρικού Σταδίου, καθώς οι νταμπλούχοι νίκησαν με δυσκολία. Οι Γερμανοί είχαν απαντήσεις στα περισσότερα πράγματα, που εμφάνισε ο Ολυμπιακός, και το ότι έχασαν τελικά οφείλεται στην διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.



Άλλη ποιότητα έχει η ομάδα του Πειραιά, άλλη η Αλμπα. Ο Ολυμπιακός έχει Βεζένκοφ, που έκανε την διαφορά για ένα ακόμη παιχνίδι, οι Γερμανοί έχουν κάτι αξιόλογα μεν, αμούστακα δε παιδιά. Όπως ο Ντελόου. Και αυτό το πράγμα στην τελική ευθεία του αγώνα μέτρησε.

  Εξέλιξη με τραυματία της ΑΕΚ ενόψει Άρη

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσέθεσε μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της, αλλά είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά, αν θέλει να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ. Εντυπωσίασε σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη με την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια έδειξε αρκετές αδυναμίες.

Με την σημαντικότερη να έχει να κάνει με τον Αϊζαϊα Κάνααν. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά μέχρι στιγμής έχει κάνει μία τρύπα στο νερό. Και όχι μόνο δεν έχει πλησιάσει τον Ντόρσεϊ, αλλά πλέον υποχρεώνει με την παρουσία του τον Μπαρτζώκα να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα. Πριν από λίγο μάλιστα ο Κάνααν έπαιξε μόλις 7 λεπτά.

Και αυτή είναι μία κατάσταση, που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Και όπως πάνε τα πράγματα δεν θα αργήσει η ώρα, που θα αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη. Αν δεν έχει βγει ήδη…

Το καλό για τους Πειραιώτες είναι ότι τώρα υπάρχουν επιλογές, αφού έχει «ανοίξει» το ΝΒΑ. Δεν είναι εύκολο να βρουν τον ιδεατό παίκτη, αλλά να βρουν έναν γκαρντ, που να παίζει καλύτερα από ό, τι παίζει ο Κάνααν, δεν θα δυσκολευτούν να το κάνουν.

  Το... φωνάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης: Έκπληξη ο MVP της ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός θέλει φάιναλ-φορ και κούπα και έτσι όπως είναι η περιφέρειά του (με τον ΜακΚίσικ επίσης να μην είναι στα φόρτε του, αν και με την Αλμπα ήταν θετικός) δύσκολα θα μπορέσει να κάνει υπέρβαση. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει βελτίωση με το υπάρχον ρόστερ ή αν θα έρθει…νέος Ντόρσεϊ στον Πειραιά για να αλλάξει τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal… 10 εκατομμυρίων στο Μουντιάλ ο Ολυμπιακός – “Δεν χαρίζουν χρήματα οι Άραβες – Τέλος αυτά”!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: