Τι γίνεται με Γκριγκόνις και πότε επιστρέφει – Απογειώνεται ο Παναθηναϊκός αν βρει ρόλο και ο Λιθουανός


Τι γίνεται με Γκριγκόνις και πότε επιστρέφει – Απογειώνεται ο Παναθηναϊκός αν βρει ρόλο και ο Λιθουανός



Επειδή το πρόβλημα του Λιθουανού γκαρντ είναι “ύπουλο”, στον Παναθηναϊκό το παρακολουθούν μέρα με τη μέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα πίστευαν ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί με την Αρμάνι στο Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

ΠαναθηναϊκόςΜάριους Γκριγκόνις: Ο Γκριγκόνις ταλαιπωρείται από μια οσφυαλγία και όλο αυτό το διάστημα κάνει θεραπείες, μετά τον τραυματισμό του συγκεκριμένα στο ματς της Πόλης. Μοιραία, λοιπόν, έχει φτάσει να είναι εκτός δράσης από τις 18 Νοεμβρίου και εκείνο το παιχνίδι με την Φενέρ.



Επειδή το πρόβλημα του Λιθουανού γκαρντ είναι “ύπουλο”, στον Παναθηναϊκό το παρακολουθούν μέρα με τη μέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα πίστευαν ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί με την Αρμάνι στο Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, οπότε αυτή τη στιγμή η προσδοκία είναι να επανέλθει στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα εκτός.

  Αποθεώνει Ολυμπιακό ο Ντέμης: "Μπορεί με Άστον Βίλα"

Και πάλι ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά, διότι όπως είπαμε και τώρα προσδοκούσαν στην ομάδα να έχει ήδη επιστρέψει o 28χρονος άσος. Πάντως, σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός ρολάρει αγωνιστικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρει ο Ράντονιτς χώρο, χρόνο και ρόλο για τον Γκριγκόνις. Εκτός του ότι μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια φέτος στο Τριφύλλι, ο Λιθουανός αποτελεί παράλληλα και έναν παίκτη ο οποίος σε σύνολα καλά δομημένα και με σαφείς ρόλους, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οπότε, η ενσωμάτωσή του μόνο ασήμαντη υπόθεση δεν συνιστά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: