"Καμπανάκι" για ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός για… Ομπασόχαν – Ψάχνει ξανά στο ΝΒΑ ο ΠΑΟ!


"Καμπανάκι" για ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός για… Ομπασόχαν – Ψάχνει ξανά στο ΝΒΑ ο ΠΑΟ!


Διαφ.


Η… μάχη για Μήτογλου και το “κόλπο γκρόσο” με τον Ραζνάτοβιτς. Το Sportdog.gr παρουσιάζει την επόμενη μέρα στους “αιώνιους” μετά το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας. Ποια μεταγραφη θα “τρέξουν” οι Πράσινοι και ποιοι παίκτες προβληματίζουν τον Μπαρτζώκα στο Λιμάνι.

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: Ο Ντίνος Μήτογλου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει βγει η απόφαση για την τιμωρία του. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παραμονεύουν. Να περιμένουν καλά νέα, ώστε να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν. Τα καλά νέα θα είναι αν τιμωρηθεί με έναν χρόνο ή με λιγότερο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ορμήσουν για να τον πάρουν και να τον έχουν στο υπόλοιπο της σεζόν,



Αν, όμως, ο Μήτογλου τιμωρηθεί με δύο χρόνια και περισσότερο, οι «αιώνιοι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Δεν σημαίνει, όμως, αυτό ότι δεν θα κινηθούν μεταγραφικά.

  Το μεγάλο λάθος με την Αγγλία που δεν είναι Σίτι - Μεγάλα κενά στην 11αδα

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για την φροντ-λάιν. Αν αυτός θα είναι ο Μήτογλου, θα είναι το ιδανικό, λόγω και του ελληνικού διαβατηρίου. Αν δεν είναι ο Μήτογλου, μπορεί να είναι ένας παίκτης, που θα προέρχεται είτε από το ΝΒΑ είτε από την Ευρώπη. Ενας ψηλός, που θα γεμίσει την φροντ-λάιν και θα βοηθήσει τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ψηλό, καθώς η φροντ-λάιν του είναι πλήρης. Μπορεί, όμως, να ασχοληθεί με γκαρντ, ειδικά αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως παίζει ο Κάνααν με τον ΜακΚίσικ. Η αγορά δεν είναι γεμάτη από τέτοιους παίκτες, αλλά υπάρχουν λύσεις. Είτε από το ΝΒΑ, είτε ακόμη και από την ίδια την Ευρωλίγκα. Από κάποια ομάδα, δηλαδή, που σε λίγο καιρό δεν θα έχει τύχη για την οκτάδα.

Να πάρει, δηλαδή, η ομάδα του Πειραιά έναν παίκτη σαν τον Ομπασόχαν της Βιλερμπάν ή τον Τζαλίν Σμιθ της Αλμπα, την εκπροσώπηση του οποίου έχει πλέον ο περίφημος Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

  Ο Νο1 υποψήφιος για αντι-Μασούρας - Πρόταση 6 εκατ. ο Ολυμπιακός!

Και του Ολυμπιακού, πάντως, και του Παναθηναϊκού τα ενδεχόμενα αυτά αργούν ακόμη και δεν είναι σίγουρο κιόλας ότι θα γίνουν. Θα αλλάξει σίγουρα το δεδομένο αυτό, αν ξετιμωρηθεί ο Μήτογλου και η τιμωρία του είναι μικρή. Τότε θα γίνει μάχη ανάμεσα στους «αιώνιους» πολύ μεγαλύτερη από αυτή, που έγινε στο ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά και από όσα ακολούθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόσχεση Γιαννακόπουλου για… μέχρι τέλους – Γιατί είναι στα κάγκελα – Φέρνει… νέο Μπέικον στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή