Στην αγορά για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με τον Γκάνεα


Στην αγορά για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με τον Γκάνεα


Διαφ.


Το Τριφύλλι ψάχνει στην αγορά και για αριστερό μπακ, καθώς υπάρχει “θέμα” με τον Ρουμάνο.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχετική ερώτηση μετά το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφές.



“Σίγουρα δεν θα ακούσετε από εμένα κάτι μεταγραφικό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί, αλλά πρέπει να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μην περιμένετε από εμένα”, ήταν το ακριβές σχόλιο από τον Σέρβο τεχνικό.

Ως γνωστόν οι Πράσινοι έχουν βγει στην αγορά σίγουρα για ένα χαφ κι έναν εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως τελευταία, οι άνθρωποι της ομάδας ρίχνουν ματιές και για αριστερό μπακ εξίσου! Έναν παίκτη, ο οποίος θ’ αποτελέσει ουσιαστικά την εναλλακτική επιλογή του Χουάνκαρ στη θέση.

Η κίνηση αυτή του Τριφυλλιού, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, σχετίζεται (και) με τον Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος παρότι ήταν κανονικά στην αποστολή για την προετοιμασία στην Κύπρο, τελικώς δεν την ακολούθησε ποτέ και έμεινε στην Αθήνα. Και για να είμαστε ακριβείς προς προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν συνέβη κάτι… παρασκηνιακό, ούτε υπέπεσε σε τυχόν παράπτωμα.

  Ουκρανία - Ισλανδία: Πρόκριση με υπογραφή Μούντρικ για τους Ουκρανούς(Hls)

Ο Γκάνεα, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και φαίνεται να ισχύει, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Το Sportdog.gr γνωρίζει το θέμα, το παρακολουθεί, ωστόσο περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πράσινοι ψάχνουν ήδη για παίκτη στα αριστερά της άμυνας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή