"Επιστροφή" που αλλάζει πολλά στον Ολυμπιακό – Σκέψεις και για αποχώρηση Έλληνα διεθνή!


"Επιστροφή" που αλλάζει πολλά στον Ολυμπιακό – Σκέψεις και για αποχώρηση Έλληνα διεθνή!



Ο Μίτσελ θέλει να αποσυμφορήσει όσο περισσότερο γίνεται το ρόστερ και η… μπάλα ίσως πάρει και Έλληνα άσο.

Ολυμπιακός: Κάτω από τα γκολπόστ ως το Νο1 της ομάδας έχει καθιερωθεί πλέον ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κάτι που αναμένεται να επιφέρει και μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ρόστερ των Πειραιωτών, όσον αφορά στους τερματοφύλακες.



Ο Τόμας Βατσλίκ ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων, αν και μοιάζει ακόμα μακρινό να προλάβει να παίξει άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι ο Πασχαλάκης, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δοκάρια ως βασικός και θα… αναγκάσει έτσι τον Μίτσελ να μην βάλει καθόλου στο ροτέισον τον Τσέχο γκολκίπερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

 

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο Έλληνας “πορτιέρο” αποτελεί ένα σημαντικό πρότζεκτ για τους Ερυθρόλευκους, όμως είναι πιθανό να αναγκαστεί να συνεχίσει, προσωρινά, αλλού την καριέρα του. Κάπου όπου θα έχει εγγυημένη φανέλα βασικού και θα μπορέσει να εξελιχθεί σωματικά και πνευματικά ως τερματοφύλακας.

  Αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ με Μακάμπι για το 1-0

Εφόσον ο Τζολάκης παραχωρηθεί κάπου δανεικός τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεύτερος θα είναι ο επίσης έμπειρος Ισλανδός, Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: