Ατάκες Μίτσελ για την προετοιμασία – Τι είπε για διαφορά από ΠΑΟ-ΑΕΚ – Αναφορά και σε Νότιγχαμ!


Ατάκες Μίτσελ για την προετοιμασία – Τι είπε για διαφορά από ΠΑΟ-ΑΕΚ – Αναφορά και σε Νότιγχαμ!


Διαφ.


Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα όσα είδε από τους Ερυθρόλευκους στην μίνι προετοιμασία, στο μειονέκτημα που έχει η ομάδα του στην βαθμολογία της Super League, αλλά και στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έκανε δηλώσεις στο Mega αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στην ιβηρική χερσόνησο, καθώς και όσα περιμένουν τους  Πειραιώτες στο δεύτερο μισό της σεζόν.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Βλέπουμε μια ομάδα χαρούμενη, ποδοσφαιριστές χαρούμενους. Ποσό σημαντικό ήταν για το κομμάτι της ψυχολογίας αυτή η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ισπανία;

«Δεν είναι απλά ότι είναι χαρούμενοι εκείνοι, είμαι κι εγώ χαρούμενος. Μας ακολουθούν σε αυτό που κάνουμε. Κάναμε καλή δουλειά όχι μόνο εδώ, αλλά και την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Αυτός ήταν ο στόχος».

Σε τι επίπεδο είστε ικανοποιημένος από αυτό που θέλατε να περάσετε στην ομάδα; Πόσο διαφορετικός είναι ο Ολυμπιακός που παραλάβατε σε σχέση με αυτόν που εμφανίζεται πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν είχαμε χρόνο για να δουλεύουμε ουσιαστικά, διότι είχαμε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιες προπονήσεις όπως εδώ. Σ’ αυτό το διάστημα που έχει σταματήσει το πρωτάθλημα, είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε και να δουλέψουμε στους μηχανισμούς που είναι σημαντικοί για τη λειτουργία της ιδέας που θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι μας. Ευχαριστούμε πολύ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, γνωρίζοντας ότι είναι κουρασμένοι, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, διότι είναι πολλές οι ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στο γήπεδο. Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή τους και με την προσπάθειά τους».

Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εσείς έχετε πει ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από την εικόνα του. Θεωρείτε ότι μετά τη δουλειά που έγινε στην Ισπανία σε συνδυασμό με κάποιες μεταγραφές ή και αποχωρήσεις, η ομάδα σας είναι έτοιμη για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα ή τέλος πάντων να μπει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος;

  Βίντεο του Μεντιλίμπαρ για τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ: «Πολύ σημαντικό ματς για εμάς»

«Tο μειονέκτημα που έχουμε στη βαθμολογία είναι δεδομένο, είναι όμως αδιαμφισβήτητο ότι η ομάδα βελτιώνεται. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, με βάση αυτό που ανέφερα και πριν, δηλαδή μέσα από τις προπονήσεις και με βάση το γεγονός ότι θα μειώσουμε το ρόστερ. Αυτό μας επιτρέπει να δουλεύουμε με όλους τους παίκτες και να προοδεύουμε ακόμη περισσότερο. Μία από τις καταστάσεις που συμβαίνουν είναι ότι βλέπουμε όλο και περισσότερους παίκτες που θέλουν και μπορούν να είναι βασικοί στην ομάδα. Αυτό από τη μία είναι θετικό, αλλά ταυτόχρονα και ένα καλό πρόβλημα για τον προπονητή. Δεν έχουμε μόνο έντεκα βασικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε δημιουργήσει ανταγωνισμό στις προπονήσεις και αυτό μας κάνει να τους επιλέγουμε μέσα από 17-18 ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι πολύ καλό».

Τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό στο φιλικό με τη Νότιγχαμ σε σχέση με τα δύο παιχνίδια απέναντι σε Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης. Θα είναι πράγματι μια πρόβα τζενεράλε;

  Πρωινό χαλάρωμα για ΛεΝτέι: Απόφαση του Ομπράντοβιτς για το αν παίξει με Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ανεξάρτητα από το αν είναι φιλικό, εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι πράγματι μια πρόβα τζενεράλε. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε σχέση με όσα έχουμε πει και έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό. Και ας συνηθίσουμε κάτι. Είναι αλήθεια ότι στο βασικό σχήμα το Σάββατο και σε όλα τα ματς θα είναι έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν και πέντε αλλαγές. Αυτές οι πέντε αλλαγές είναι το ίδιο σημαντικές σε σχέση με τους έντεκα που θα παίζουν από την αρχή. Γι’ αυτό και θέλουμε ανταγωνισμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή