Δημοσίευμα… φωτιά για Πινέδα! Πού θα πάει το καλοκαίρι;


Δημοσίευμα… φωτιά για Πινέδα! Πού θα πάει το καλοκαίρι;



Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν αποκλείεται να αλλάξει ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι πολύ πιθανό να μείνει και μετά το καλοκαίρι στους Κιτρινόμαυρους.



Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση από τη Θέλτα. Μάλιστα, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, ενώ δημοσιεύματα έρχονται να πουν ότι τον θέλει η Τσίβας.

 

Η μεξικανική ομάδα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως:

 «Η Τσίβας θα αναζητήσει τον τρόπο να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα μόλις λήξει ο δανεισμός του το καλοκαίρι του 2023 από την ΑΕΚ. Η αξία του παίκτη βρίσκεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι η διαπραγμάτευση με τη Θέλτα για την αγορά του παίκτη μπορεί να κλείσει στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ».

Προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να διατηρήσει στη… φαρέτρα του το όπλο που ακούει στο όνομα Ορμπελίν Πινέδα. Ωστόσο, γνωρίζει καλά, πως μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της ΑΕΚ την καλοκαιρινή περίοδο.

  Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για παίκτη ομάδας της SL

Παράλληλα, μην ξεχνάμε και την εμφάνιση του 26χρονου κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Μόλις μια εμφάνιση χρειάστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ για να «φωτογραφίσει» το μεγάλο λάθος του Τάτα Μαρτίνα. Ο Πινέδα τον «εξέθεσε», το Μεξικό αποκλείστηκε και η χρηματιστηριακή του αξία πήρε την ανηφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συμφωνούν” Αλμέιδα-Σιμεόνε για στόχο της ΑΕΚ – Κούπα με Βίντα – Κλειδί το αριστερό και το Build up

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: