Ανακοινώθηκε! Οριστική εξέλιξη με Λουίς Ενρίκε στην εθνική Ισπανίας


Ανακοινώθηκε! Οριστική εξέλιξη με Λουίς Ενρίκε στην εθνική Ισπανίας



Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο των Ιβήρων μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Μαρόκο.

Μουντιάλ 2022: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας αποτελεί από σήμερα ο Λουίς Ενρίκε, εξέλιξη που επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, που ήθελαν τον 52χρονο προπονητή να αποχωρεί από τη “Furia Roja”.



Ο Λουίς Ενρίκε είχε αναλάβει το τιμόνι της Ισπανίας τον Νοέμβριο του 2019 και αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, καθώς είχε καθίσει στον πάγκο και από τον Ιούλιο του 2018 ως τον Μάρτιο του 2019. 

«Η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Λουίς Ενρίκε και όλο το προπονητικό του επιτελείο ως επικεφαλής της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα, με την ισπανική εφημερίδα «Marca», οι υποψήφιοι διάδοχοι του Ενρίκε, είναι τέσσερις. Ο πρώτος είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από έξι χρόνια παραμονής στον πάγκο της εθνικής Βελγίου.

  Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα με Φενέρμπαχτσε

Επίσης, ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ψάχνει μια νέα πρόκληση μετά την θητεία του στην Έβερτον, ενώ οι άλλοι δύο «μνηστήρες», είναι ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων της Ισπανίας, Λουϊς Ντε Λα Φουέντε και ο πρώην προπονητής της Μπιλμπάο, Μαρθελίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: