"Καρφιά" παλαιμάχου για ΠΑΟΚ και… ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας – "Εμείς διώξαμε τον Σάντος…"


"Καρφιά" παλαιμάχου για ΠΑΟΚ και… ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας – "Εμείς διώξαμε τον Σάντος…"



Δηλώσεις που θα συζητηθούν από παίκτη, που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, και μίλησε για τα νεαρά παιδιά του Δικεφάλου που βγάζουν…μάτια φέτος στην πρώτη ομάδα, την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς που εξετάζει και πάλι ο Δικέφαλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Φερνάντο Σάντος.



«Ο Κωνσταντέλιας έχει δείξει ότι έχει πολλά προσόντα, αρκεί να έχει διάρκεια. Το πρόβλημα σ’ αυτά τα παιδιά είναι ότι τα απανωτά παιχνίδια τους φέρνουν προβλήματα τραυματισμών και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξουν πολύ σ΄ αυτό το κομμάτι. Όσον αφορά τον Ράφα Σοάρες, θέλει διάρκεια και στήριξη. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές των παικτών του. Φυσικό και επόμενο είναι ότι κάποια στιγμή θα κάνουν κοιλιά και εκεί θα πρέπει όλοι να τους στηρίξουν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα από τα δικά του παιδιά».

  Hat οff σε Ολυμπιακό από Γκριμάου και Ερνανγκόμεθ!

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαρτίνς: «Τον παίκτη δεν τον γνωρίζω. Γιατί να παίρνει ο ΠΑΟΚ παίκτες που τους αποδεσμεύουν οι ομάδες τους, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η ομάδα πρέπει να παίρνει παίκτες από το πάνω ράφι. Αφού είναι τόσο καλός όσο λένε κάποιοι, γιατί δεν τον παίρνει ξανά η Μπράγκα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ κοιτάει ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας. Εγώ δεν συμφωνώ να γίνει μία κίνηση όπως του Μαρτίνς. Γιατί δεν πάει ο ΠΑΟΚ να πάρει παίκτη από το Μουντιάλ και πάει να πάρει παίκτη που τον αφήνει ελεύθερο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία. Ποια είναι η Σαουδική Αραβία και τι παίκτες έχει και Πρωτάθλημα έχει. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι καλό φέτος, πρέπει να πάρει έναν παίκτη ηγέτη. Είναι εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και για την πρώτη θέση παρά τη διαφορά που έχει ο Παναθηναϊκός.

  Αποθέωσε το ΟΑΚΑ ο Κάτας

Εμείς τον Σάντος τον διώξαμε. Αυτός ο άνθρωπος πήγε στην Πορτογαλία και την έκανε ομάδα και αυτή τη στιγμή είναι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην χώρα μας; Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι όλοι για σκότωμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια “ζημιά” για ΠΑΟΚ, τα… σκάει χοντρά ο Σαββίδης – “Τρύπα” 20 εκατ. μία μεγάλη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: