Σαν σήμερα: Η μέρα που ο Τζέραρντ και η Λίβερπουλ "πλήγωσαν" τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Σαν σήμερα: Η μέρα που ο Τζέραρντ και η Λίβερπουλ "πλήγωσαν" τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.


Σαν σήμερα το 2004 ο Ολυμπιακός πήγε στο Άνφιλντ με στόχο την πρόκριση στους «16» του Champions League, όμως το τελικό 3-1 της Λίβερπουλ άφησε τους Ερυθρόλευκους εκτός!  

Ολυμπιακός: Στις 8 Δεκεμβρίου του 2004, η Λίβερπουλ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στην έδρα της για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champios League, με στόχο τη νίκη που θα της έδινε την πολυπόθητη πρόκριση στους «16» του θεσμού, την στιγμή που οι Πειραιώτες ήθελαν ισοπαλία ή ήττα με διαφορά μικρότερη των δύο γκολ. 



Η ομάδα του Μπάγεβιτς έφτασε πολύ κοντά στο θαύμα με το γκολ του Ριβάλντο (απευθείας εκτέλεση φάουλ) λίγο πριν το μισάωρο, βάζοντας πολύ δύσκολα στον Ράφα Μπενίτεθ. 

Από εκείνο το σημείο και μετά, ωστόσο, το γήπεδο.. έγειρε: Πονγκόλ και Μέλορ είχαν διαμορφώσει το 2-1 μέχρι και το 85, για να έρθει στο 86ο λεπτό ο Στίβεν Τζέραρντ και με αδιανόητη σουτάρα εκτός περιοχής να ολοκληρώσει την ανατροπή-πρόκριση υπέρ των «Κόκκινων». 

  Basket League: Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, εγκρίνει ο Γιαννακόπουλος!

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν η ομάδα του Μπενίτεθ θα πήγαινε μέχρι το τέλος του δρόμου στο CL, κατακτώντας το τρόπαιο στον συγκλονιστικό τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Μίλαν. 

Δείτε παρακάτω το «Σαν σήμερα» της UEFA με το ΛίβερπουλΟλυμπιακός 3-1: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή