Τεράστιο διπλό Μονακό με Ρεάλ – Παράταση με απίθανο 4ποντο Τζέιμς – Τραυματισμός-σοκ για Λόιντ (Vid)


Τεράστιο διπλό Μονακό με Ρεάλ – Παράταση με απίθανο 4ποντο Τζέιμς – Τραυματισμός-σοκ για Λόιντ (Vid)



Οι Μονεγάσκοι έφυγαν νικητές με 95-94 από την έδρα της Ρεάλ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζόρνταν Λόιντ.

Euroleague: Η Μονακό ξεπέρασε το σοκ του τραυματισμού του Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο και έφυγε από το παρκέ με φορείο, και επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης (95-94) στην παράταση.



Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 23-17, όμως στη συνέχεια η Μονακό έσφιξε την άμυνά της βρήκε επιθετικές λύσεις από τον Μάικ Τζέιμς μειώνοντας στους τρεις στο ημίχρονο (48-45).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Μονεγάσκοι συνέχισαν την αντεπίθεσή τους και με επί μέρους 14-20 έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι με 62-65. Στην τέταρτη περίοδο ένα ξέσπασμα της Ρεάλ και τρία συνεχόμενα τρίποντα από Γιουλ, Γιαμπουσέλε και Μούσα έφεραν τους Μαδριλένους στο +8 (81-73).

  ΕΟΚΑΝ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής!

Η Μονακό, όμως έκανε και πάλι την αντεπίθεσή της, με τον Οκόμπο στα 36 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τρίποντο να μειώνει στους 2 (86-84), όμως ο Ταβάρες στα 13” με 2/2 βολές έδωσε ξανά… αέρα +4 στη Ρεάλ (88-84), όμως στα 4.3 δευτερόλεπτα πριν την λήξη ο Μάικ Τζέιμς με τρίποντη «βόμβα» και κερδισμένο φάουλ ισοφάρισε σε 88-88, στέλνοντας το ματς στην παράταση!

Στην παράταση οι παίκτες της Μονακό έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία, αφού οι παίκτες της Ρεάλ με αρκετά φάουλ έστειλαν στη γραμμή των βολών τον Μάικ Τζέιμς, που είχε 4/4, με τους Μονεγάσκους να αλώνουν την έδρα της Ρεάλ, παίρνοντας τη νίκη με 94-95.

O Tζανάν Μούσα (24π, 4ασ) και ο Ταβάρες (17π, 18ρ), ηγήθηκαν της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από την πλευρά της Μονακό ξεχώρισαν ο Μάικ Τζέιμς που είχε 28 πόντους, 3 ριμπάοντ και 3 ασίστ, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ, σημείωσε 19 πόντους, με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

  Κρις Πολ, ο καταραμένος παίκτης (BINTEO)

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 48-45, 62-65, 88-88, 94-95 (παρ.)

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: