Πάρις Λι: Αμυντικός εξολοθρευτής και cluch στην επίθεση όταν ο ΠΑΟ τον χρειάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)


Πάρις Λι: Αμυντικός εξολοθρευτής και cluch στην επίθεση όταν ο ΠΑΟ τον χρειάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)



Είναι εμφανές πλέον εδώ και εβδομάδες, ότι ο Πάρις Λι ανεβαίνει μαζί με όλο τον Παναθηναϊκό. Ειδικά σε ματς που έχουν στραβώσει και θέλουν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν, ο Αμερικανός γκαρντ είναι εκεί για να δίνει το… σήμα.

ΠαναθηναϊκόςΠάρις Λι: Ο Πάρις έζησε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ένα από τα καλύτερα βράδια της καριέρας του, κάνοντας πολλαπλά ρεκόρ καριέρας. Σε ένα παιχνίδι, μάλιστα, που οι μεγάλες απουσίες των Ουόλτερς-Γκριγκόνις έβαζαν ακόμα πιο δύσκολα στους Πράσινους.



Με το φινάλε και της παράτασης ο Λι είχε 22 πόντους (3/7 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 10/11 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 8 κερδισμένα φάουλ και μόλις 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής! Εκτός από το ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα, το ίδιο συνέβη και στους βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης (26), στις εύστοχές βολές, στα κλεψίματα, καθώς και στο χρόνο συμμετοχής του.

  Τίτλος τέλος για Λίβερπουλ! Ήττα σοκ από Έβερτον

Είναι εμφανές πλέον εδώ και εβδομάδες, ότι ο Πάρις Λι ανεβαίνει μαζί με όλο τον Παναθηναϊκό. Ειδικά σε ματς που έχουν στραβώσει και θέλουν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν, ο Αμερικανός γκαρντ είναι εκεί για να δίνει ρυθμό από την απίστευτη αμυντική του συμπεριφορά. Την ίδια στιγμή, είναι πολλές οι φορές που αποτελεί τον ορισμό του… clucth στην επίθεση. Για παράδειγμα από δική του φοβερή ασίστ ο Παπαγιάννης κάρφωσε για το 72-72, οδηγώντας τον αγώνα με την Αρμάνι στην παράταση.

  Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Πάρις Λι (Ρεκόρ καριέρας 22 πόντοι)” itemprop=”name” /> Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Πάρις Λι (Ρεκόρ καριέρας 22 πόντοι)” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: