"Πόρτα" για τον Παλάσιος – Απάντάει με κίνηση… τίτλου ο Αλαφούζος – Ρίχνει χρήμα για τις υπογραφές!


"Πόρτα" για τον Παλάσιος – Απάντάει με κίνηση… τίτλου ο Αλαφούζος – Ρίχνει χρήμα για τις υπογραφές!


Διαφ.


Το ταξίδι στην Ελλάδα για τον Αργεντινό και η νέα μεγάλη συμφωνία. Τι συμβαίνει με τον άσο του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον από τη Χιλή, ποια θα είναι η απάντηση της ομάδας και ποιο το επόμενο βήμα.  

Παναθηναϊκός: Ένα… παράξενο ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του Σεμπαστιάν Παλάσιος, καθώς η Κόλο-Κόλο της Χιλής θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της που θα έχει επαφή με τους Πράσινους σχετικά!



Κι εδώ αξίζει να πούμε ότι ο Αργεντινός άσος έχει αφήσει άπαντες ενθουσιασμένους με την παρουσία του στην ομάδα. Γιατί οι Πράσινοι είχαν δώσει… μάχη  μέχρι την οριστική συμφωνία με της Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα το καλοκαιρι του 2021! Μάλιστα, η μεταγραφή τού Παλάσιος ήταν η ακριβότερη τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς μαζί με το συμβόλαιό του και την εφορία στην επόμενη τριετία, θα ξεπεράσει τα 4,3 εκατ. ευρώ το κόστος της!

  Νέο μπάχαλο με τον τελικό! Μπέος: "Στον Βόλο με 15.000, διαφωνεί η αστυνομία" - Αρνητικός και ο Αλαφούζος!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ανοίξει την κάνουλα, έφερε τον παιχταρά. Το ρεπορτάζ που είχε φτάσει στα αυτιά τού sportdog πριν από λίγο καιρό, ανέφερε ότι οι Πράσινοι έχουν την πρόθεση να κρατήσουν για πάντα τον Παλάσιος στο ρόστερ.

Δηλαδή το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024 να το ανανεώσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 – Όταν πια ο παίκτης θα είναι 34 ετών. Με το Τριφύλλι να θέλει να του αυξήσει, προφανώς, τις αποδοχές από τις 600-700.000 ευρώ που παίρνει τώρα και να φτάσει κοντά στο 1 εκατ, ευρώ.

Είναι δυνατόν να φτάσει τώρα και να τον παραχωρήσει σε μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Χιλής και, στο κάτω-κάτω, τι μπορεί να δώσει και στον ίδιο τον παίκτη για να τον ενθουσιάσει, ως προοπτική; Την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει σαφές και σταθερό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα ακόμα για τα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ.

“4 εκατ. ευρώ η τιμή του – 1+ εκατ. ευρώ συμβόλαιο – Δεν φεύγει από τον παναθηναϊκό για την Κόλο-Κόλο”

Άλλωστε, όπως ανέφερε στο sportdog άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, δεν υπάρχει περίπτωση η Κόλο να μπορεί να δελεάσει ούτε καν οικονομικά τον παίκτη ή τον Παναθηναϊκό.

  "Δυνατά ο Ολυμπιακός για πρώην του ΠΑΟ! - «Χουνέρι» Κάρμο"

“Η τιμή του είναι στα 3,5-4 εκατ. ευρώ, συν το συμβόλαιό του που για να τον δελεάσει να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, και μάλιστα στη Χιλή, θα πρέπει να είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Άρα δεν υπάρχει τέτοιο περίπτωση“, ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο Παλάσιος αποφάσισε στα 28 του χρόνια να κάνει το άλμα προς την Ευρώπη, για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για να παίξει στο πρωτάθλημα της Χιλής”.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η διάσημη ξανθιά απατεώνισσα “έφαγε” χρήματα και από τον Νίκο Παππά – Φωτογραφία ντοκουμέντο! 
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή