Ατακάρες από Μπέικον: "Είχα έντονους διαλόγους με Ομπράντοβιτς, κανείς δεν είναι τέλειος" (Vid)


Ατακάρες από Μπέικον: "Είχα έντονους διαλόγους με Ομπράντοβιτς, κανείς δεν είναι τέλειος" (Vid)


Διαφ.


Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού έκανε αποκαλύψεις.

Ο Ντουέιν Μπέικον παραδέχτηκε πως είχε ταραχώδεις σχέσεις με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στη Μονακό, αλλά όχι σε σημείο να μην μπορούν να συνεργαστούν, τονίζοντας ότι όλο αυτό τον έκανε καλύτερο.



«Ο τελευταίος μου προπονητής δεν μπορεί να σου πει πως δεν έπαιξα δυνατά. Δεν κάθισα ποτέ έξω, κάθε μέρα ήμουν εκεί για να κερδίσω. Ήμασταν ομάδα πέρσι, αλλά δεν νομίζω πως πως χωρίς εμένα θα φτάναμε στα playoffs ή στο Game 5. Αν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα δεν νομίζω ότι θα μου επέτρεπε να συνεχίσω να παίζω. Αν ήταν σκληρός μαζί μου; Φυσικά. Στο ξεκίνημα δεν ήξερα πώς να το χειριστώ, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Ήθελε να βγάλει τον καλύτερο μου εαυτό και με πίεζε. Είχαμε έντονους διαλόγους, ναι, κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά στο τέλος της μέρας τα κατάφερα και βγήκα καλύτερος από όλο αυτό», δήλωσε στη Nova ο άσος του Παναθηναϊκού.

  Πρωινό χαλάρωμα για ΛεΝτέι: Απόφαση του Ομπράντοβιτς για το αν παίξει με Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο για τη δική του απόδοση στη μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και το ρεκόρ καριέρας; «Θα μπορούσα να παίξω ακόμα δύο δεκάλεπτα! Ήταν μία ομαδική προσπάθεια, έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω. Δεν μιλάω για τους πόντους, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσπαθώ να δω την άμυνα, να δω που μπορώ να “χτυπήσω”. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την δουλειά μου», είπε.

Τέλος, παρουσιάστηκε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. «Είναι απίστευτοι! Το ΟΑΚΑ ήταν… καυτό σήμερα και ήταν ένας από τους λόγους για την επιστροφή μας στο ματς. Αγαπώ την ενέργειά τους».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή