Έτσι θα μπει 8αδα ο ΠΑΟ – Το κρίσιμο πρόγραμμα και το ντέρμπι με Ολυμπιακό την… Πρωτοχρονιά!


Έτσι θα μπει 8αδα ο ΠΑΟ – Το κρίσιμο πρόγραμμα και το ντέρμπι με Ολυμπιακό την… Πρωτοχρονιά!



Το Τριφύλλι μπορεί να έχει χάσει στο ΟΑΚΑ τα ματς με Ρεάλ, Μονακό, Παρτιζάν, αλλά έχει φύγει με διπλά από το Βελιγράδι (Ερυθρός Αστέρας) και Κάουνας (Ζαλγκίρις). Και με το σερί νικών που έχει κάνει, ο Εξάστερος κοιτάζει καθαρά πλέον την οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός με την επικράτησή του επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στην Euroleague, ανεβάζοντας το ρεκόρ του πλέον στο 6-6. Μάλιστα ήδη βρίσκεται σε θέσεις οκτάδας, με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να δείχνει πως μπορεί να παλέψει για μια θέση στα πλέι-οφ.



Αν βάζαμε ένα συντελεστή εντός και εκτός έδρας νικών, οι Πράσινοι είναι αυτή τη στιγμή σε ένα άτυπο -1. Δηλαδή το Τριφύλλι μπορεί να έχει χάσει στο ΟΑΚΑ τα ματς με Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Παρτιζάν, αλλά έχει φύγει με διπλά από το Βελιγράδι (Ερυθρός Αστέρας) και Κάουνας (Ζαλγκίρις). Η ανάλυση αυτή γίνεται, διότι αν θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έπαιρνε όλα τα παιχνίδια στην έδρα του, τότε θα ήταν με το ενάμιση πόδι στην οκτάδα! Άρα είναι σημαντικό κάθε ροζ φύλλο που χάνει στην Αθήνα, να το αναπληρώνει ιδανικά με νίκη μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Και από εκεί και πέρα ό,τι περισσότερο προκύψει, ακόμα καλύτερα.

  ΑΕΚ: Τί είπαν στη Ναυτεμπορική για τα εγκαίνια του μουσείου;

Το πρόγραμμα βέβαια από εδώ και πέρα δυσκολεύει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα προσεχώς τον Εξάστερο τον περιμένει διαβολοβδομάδα στην Ισπανία, αντιμετωπίζοντας Βαλένθια και Μπαρτσελόνα εκτός. Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται και πάλι μακριά από τη βάση του, καθώς θα παίξει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές στην Τουρκία.

Το επόμενο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού είναι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί την προτελευταία μέρα του 2022 (σ.σ. 30 Δεκεμβρίου).

Αναλυτικά το Πράσινο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές:

13/12 Βαλένθια – Παναθηναϊκός (21:45)
16/12 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (21:30)
23/12 Εφές – Παναθηναϊκός (19:30)
30/12 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00)



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού – Δίνω την καρδιά μου – Μπορούσαμε και στο ΣΕΦ”!
 

  Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Ντουέιν Μπέικον (Ρεκόρ καριέρας 31 πόντοι)” itemprop=”name” /> Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Ντουέιν Μπέικον (Ρεκόρ καριέρας 31 πόντοι)” itemprop=”description” />
  Μεγάλη ομάδα έβαλε στη λίστα της τον Σπανούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: