"Ψήνεται" επιστροφή-βόμβα του Ντόρσεϊ στην Ευρωλίγκα – Ποια ομάδα πάει για την έκπληξη!


"Ψήνεται" επιστροφή-βόμβα του Ντόρσεϊ στην Ευρωλίγκα – Ποια ομάδα πάει για την έκπληξη!



Το “μπαμ” με την μεταγραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να κάνει ομάδα της Ευρωλίγκας.

Μια μεταγραφική κίνηση που θα εκπλήξει όλη την Ευρώπη θέλει να κάνει η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού έχει βάλει στο “στόχαστρο” τον Τάιλερ Ντόρσεϊ!



Ναι, καλά διαβάσατε! Σύμφωνα με το “sportklub“, το οποίο επικαλείται ελληνικές πηγές, η σερβική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς, πραγματοποιώντας την μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη.

Ο Ντόρσεϊ περιμένει καρτερικά μια ευκαιρία από τον Τζέισον Κιντ για να παίξει στους Ντάλας Μάβερικς και στον μαγικό κόσμο του NBA, ωστόσο η Παρτιζάν έκανε την κίνησή της, καταθέτοντας πρόταση στον παίκτη, που αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το Two-Way συμβόλαιο του μισού εκατομμυρίου με την ομάδα του Τέξας.

  "Να σας το πω κι αλλιώς, αυτή είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ!"

Η πληροφορία της δημοσιογράφου Γελένα Τράικοβιτς κάνει ήδη τον γύρο των σερβικών media, πολλά από τα οποία αποκαλούν “βόμβα” το πιθανό deal ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ντόρσεϊ, ο οποίος μετράει 24.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 31.8 λεπτά συμμετοχής σε 12 αγώνες της G-League, ενώ οι 47 πόντοι που έβαλε πριν από δύο ημέρες συνιστούν την καλύτερη επίδοση της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: