Έξαλλος Μπέος για Λεωφόρο – Κίνηση που "τινάζει στον αέρα" το ελληνικό ποδόσφαιρο – "Γκολ οφσάιντ"!


Έξαλλος Μπέος για Λεωφόρο – Κίνηση που "τινάζει στον αέρα" το ελληνικό ποδόσφαιρο – "Γκολ οφσάιντ"!



Σίγουροι πλέον πως κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ και ετοιμάζουν μηνύσεις. Στα… άκρα θα τραβήξουν οι Βολιώτες την υπόθεση με τη διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τους Πράσινους στη Λεωφόρο. Δείτε γιατί διαμαρτύρονται…

Ο Βόλος έβγαλε δύο ανακοινώσεις για την διαιτησία που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ακόμα δεν έχει… ηρεμήσει!



Φαίνεται, όμως, πως δεν θα μείνει εκεί, ούτε στις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, αφού η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των χειριστών του VAR για κακή χρήση του στη φάση του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού.

Οι ιθύνοντες του Βόλου έφτασαν στην επιλογή αυτή μετά από επικοινωνία που είχαν άριστο γνώστη των συστημάτων του VAR, ο οποίος τους είπε πως έχουν δίκιο γι’ αυτό που διαμαρτύρονταν, δηλαδή πως το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» η γραμμή του VAR τοποθετήθηκε σε λάθος χρόνο κι έτσι φαινόταν πως ο Σπόραρ καλύπτεται και γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Παναθηναϊκού.

  Ανατροπή δεδομένων για Μπόλντγουιν εν όψει Παναθηναϊκού!

 

    Βόλος ΝΠΣ | 1-0, ο Σπόραρ ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ” itemprop=”name” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: