Αποθέωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς! – "Απόλαυση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα"


Αποθέωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς! – "Απόλαυση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα"



Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Που στάθηκε, η αναφορά στον διαιτητή και η δύσκολη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά.

ΠαναθηναϊκόςΙβάν Γιοβάνοβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός του Τριφυλλιού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της OPAP Arena, ανέφερε τα εξής:



Για το τι είπε στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν πρόκειται να σας πω. Αφήστε το δεν πειράζει».

Για το τι έφταιξε στον Παναθηναϊκό: «Ηταν στο κομμάτι με τη μπάλα στα πόδια. Στις φάσεις που είχαμε εμείς τη μπάλα εμείς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τη βιασύνη που είχαμε και τις επιλογές μας».

Για το τι έλειψε στο δημιουργικό κομμάτι: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τρεξίματα. Δεν βγήκαν φάσεις. Λίγες φάσεις. Οποιος θα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις στην τελική φάση ή να είχαμε καλύτερη συνεργασία. Είναι λογικό κάποια διαστήματα η ΑΕΚ θα αύξαινε την πίεση. Αλλα δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη. Και το γκολ που δεχθήκαμε ήταν λίγο… περίεργο. Ξαφνική φάση. Ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι. Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Κακώς ήμασταν τόσο απροετοίμαστοι σε μία στιγμή που έκρινε το ματς».

  Σάββας Καλεντερίδης: Ξέφυγε η κόντρα Αταμάν-Μακάμπι!

Για το πώς βίωσε την εμπειρία από το γήπεδο κι αν το πρωτάθλημα διεκδικεί και ο Ολυμπιακός, με τον ΠΑΟΚ: «Είναι απόλαυση να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι πολύ καλύτερα φέτος τα πράγματα. Είναι καλύτερη η ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ είχε πάντα φιλάθλους κοντά στην ομάδα. Είναι απόλαυση να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς είναι μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δίκαια βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Όχι μονο εμείς και η ΑΕΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν τη δυναμική. Είναι πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα».

Για το τι κρατάει από το ματς και τη συνέχεια: «Ηταν ξεχωριστό το αποψινό ματς. Ηταν ντέρμπι. Δεν εχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε. Εχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Τα Γιάννενα έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Το ξέρουμε αυτό. Πρέπει σύντομα να ξεχάσουμε το αποψινό ματς. Όλα τα ματς κρύβουν παγίδες».

  Ολυμπιακός: Αποφάσισε ο Μεντιλίμπαρ για την 11αδα

Για το πώς θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός την ήττα: «Η ήττα πονάει πάντα πονάει. Ισως περισσότερο όταν είναι ντέρμπι. Δύσκολα την καταπίνεις. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στο θεσμό του Κυπέλλου. Αυτό το ματς τελείωσε και πρέπει να σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα».

  Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV” itemprop=”name” /> Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV” itemprop=”description” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: