Ευχαριστημένος με τους παίκτες του ο Μίτσελ – Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος – Ατάκες για τον κόσμο


Ευχαριστημένος με τους παίκτες του ο Μίτσελ – Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος – Ατάκες για τον κόσμο



Πολύ χαρούμενος από την παρουσία και τη νίκη των Ερυθρόλευκων εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας.

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League με τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας, μετά την επικράτηση απέναντι στον Άρη, να αναφέρει ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για την στήριξη από τον κόσμο λέγοντας ότι έχουν καταλάβει πως κάτι έχει αλλάξει.



«Είμαι τρομερά χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote.

Τι άλλαξε στο β’ ημίχρονο: «Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουμε γιατί στο α’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι, χωρίς πρωτοβουλία, στο β’ πολύ διαφορετικοί. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν και την ανάγκη, έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

  Σε ελεύθερο κανάλι η μετάδοση του τελικού Conference League

Για την αλλαγή του Μασούρα: «Δεν με ενδιέφερε ποιος θα έβαζε το γκολ (γελώντας). Χαίρομαι όμως, πάρα πολύ γι’ αυτό γιατί δουλεύει πολύ και δεν είχε τύχη τελευταία».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο μας, πάντα πιστεύει σε εμάς και είναι δίπλα μας, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δείχνει ότι έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ότι κάτι έχει αλλάξει», είπε ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Απάντηση” Μαρινάκη στους Τούρκους, δίνει 6 εκατ. σε Χάμες – “Μάχη” Ρότα-Άβιλα για… Άντερλεχτ!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: