Αυτά έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στην Καρδίτσα – Η αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή


Αυτά έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στην Καρδίτσα – Η αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή



Από ισχαιμία του μυοκαρδίου επήλθε ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μουζάκι της Καρδίτσας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.  

Ελλάδα: Από ισχαιμία του μυοκαρδίου επήλθε ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μουζάκι της Καρδίτσας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι γιατροί αναμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών και ιστολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα.



Στα μέσα Αυγούστου είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις για να εκδοθεί το αθλητικό δελτίο του. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Από ισχαιμία του μυοκαρδίου επήλθε ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μουζάκι της Καρδίτσας  σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι γιατροί αναμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών και ιστολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα. Στα μέσα Αυγούστου είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις για να εκδοθεί το αθλητικό δελτίο του. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

  Ο ΠΑΟ ήταν Εξάστερος, διέλυσε τη Μακάμπι και από το ΟΑΚΑ...

Στο μεταξύ βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο, στο 15′ της αναμέτρησης και δίχως να έλθει σε επαφή με κάποιον αντίπαλο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Σήμερα στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 20χρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα.

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίκρανε τη μισή Ελλάδα ο ΠΑΟ – “Τρομάζει” η ΑΕΚ του Αλμέιδα – Αήττητος για 3.5 μήνες ο Ολυμπιακός!



 

Διαβάστε επίσης: