Στους 8 με τρελή ανατροπή η Ρεάλ – Πεντάρα η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Στους 8 με τρελή ανατροπή η Ρεάλ – Πεντάρα η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τη Βιγιαρεάλ αλλά γύρισαν το ματς σε 3-2, ενώ οι Καταλανοί επιβλήθηκαν 5-0 της αδύναμης Θέουτα.  

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση-θρίλερ στους 8 για τη Ρεάλ Μαδρίτης και “πάρτι” για τη Μπαρτσελόνα.



Πριν από 12 ημέρες (7/01) η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κεράμικα», σήμερα για 57 λεπτά είχε «καθαρό» προβάδισμα απέναντι στη «βασίλισσα» με 2-0 για τους «16» του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Αντσελότι με μία επική ανατροπή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά και με το τελικό 3-2 πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Copa del Rey.

Η «Βασίλισσα» βρέθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες να «κυνηγά» την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα και να χάνει από τους «Μπλαουγκράνα» στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Απόψε ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

  Τα άφησε όλα ανοιχτά ο Ομπράντοβιτς για την πρόκριση

Κάπους και Τσουκβέζε στο 4΄ και 42΄ έβαλαν μπροστά το «κίτρινο υποβρύχιο» στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο οι Βινίσιους, Μιλιτάο και Σεμπάγιος «υπέγραψαν» την ανατροπή των «μερένγκες».

  Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας στο Ριάντ, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις με άνετη νίκη-πρόκριση στους προημιτελικούς του Copa del Rey επί της Θέουτα με 5-0.

Η ομάδα του Τσάβι και πρωτοπόρος της LaLiga έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να φτάσει στο στόχο της και να κάνει το 4Χ4 απέναντι στην Θέουτα στις μεταξύ τους συναντήσεις στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Ραφίνια και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου «κλείδωσαν» το ματς με τον Λεβαντόφσκι.

Στο 70΄ ο Φάτι ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 77΄ ο Κεσί «έγραψε» το 4-0. Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90΄ ο Λεβαντόφσκι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

  Ο υπολογιστής μίλησε: "Φαβορί για Conference o Ολυμπιακός"
  Μπαρτσελόνα 0-5 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Copa del Rey:

Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα           1-0

Αλαβές-Σεβίλη               0-1 

Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια    0-4

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ   1-0

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης   0-2

Μπέτις-Οσασούνα             2-4 πέν. (1-1 κ.δ., 2-2 παρ.)

Θέουτα-Μπαρτσελόνα          0-5

ΒιγιαρεάλΡεάλ Μαδρίτης     2-3 

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: