Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής επίθεσης του Ντάνι Άλβες – Γι’ αυτό μπαίνει φυλακή!


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής επίθεσης του Ντάνι Άλβες – Γι’ αυτό μπαίνει φυλακή!



Λεπτομέρειες σχετικά με την σεξουαλική επίθεση που έκανε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και τις έφερε στο φως το ισπανικό El Periodico.

Ντάνι Άλβες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Βαρκελώνη μιας και μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να προφυλακίσει χωρίς εγγύηση τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή κοπέλα, το El Periodico φέρνει στο προσκήνιο λεπτομέρειες της υπόθεσης.



Σύμφωνα με τους Ισπανούς το περιστατικό συνέβη στις 30 Δεκεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, όπου ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε επιλέξει για να περάσει τις διακοπές του, ενώ όπως γίνεται γνωστό η κοπέλα συνοδευόταν από δυο φίλες της, όταν ένας σερβιτόρος του κλαμπ τις προσέγγισε για να τις ενημερώσει πως έχουν λάβει πρόσκληση από έναν ιδιαίτερο καλεσμένο.

Αρχικά εκείνες αρνήθηκαν όμως μετά από επιμονή του Βραζιλιάνου δέχθηκαν, με τη συνάντηση να γίνεται στα VIP του κέντρου όπου η κατάσταση δεν άργησε να… ξεφύγει.

  Τρέλα στον Ολυμπιακό: Αίτηση για τον τελικό το 90% των κατόχων διαρκείας!

«Ο Ντάνι Άλβες άρχισε να τις ακουμπά κατά τη διάρκεια του χορού, προτού τελικά αρπάξει το χέρι της 23χρονής κοπέλας για να το βάλει στα γεννητικά του όργανα.

Ο 39χρονος τότε της υπέδειξε ένα άλλο δωμάτιο (σ.σ τις τουαλέτες) και τη διέταξε να τον ακολουθήσει μαζί του». Ενώ άλλαξαν δωμάτιο, «ο Άλβες την ανάγκασε να καθίσει πάνω του, την πέταξε στο έδαφος, την υποχρέωσε σε στομ@@@@ έρωτα, τη χαστούκισε, ενώ στη συνέχεια διείσδυσε μέσα της μέχρι να εκσπερματώσει», αναφέρει το ρεπορτάζ για την επίθεση του Ντάνι Άλβες, με την κοπέλα να ενημερώνει για το περιστατικό την ασφάλεια του νυχτερινού κέντρου και στην συνέχεια να πηγαίνει σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης για εξετάσεις.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: