Δήλωση-φωτιά Σιγάλα για τον ψευτογιατρό: "Ήταν άψογος στο επάγγελμά του!" (ΒΙΝΤΕΟ)


Δήλωση-φωτιά Σιγάλα για τον ψευτογιατρό: "Ήταν άψογος στο επάγγελμά του!" (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Διονύσης Τριανταφύλλου, ο φυσικοθεραπευτής που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συστηνόταν ως γιατρός εξειδικευμένος σε νευρολογικές παθήσεις, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. Θεωρούν ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα από τα 15 που τον έχουν ήδη καταγγείλει και αυτός ήταν και ο λόγος που ο εισαγγελέας έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας, ο Τριανταφύλλου υπήρξε στο παρελθόν φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, θέλοντας έτσι να δείξει ότι ήταν πολύ καλός στη δουλειά του.



Αυτό έρχεται να πιστοποιήσει και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Tlive» και θυμήθηκε την εποχή που συνεργαζόταν με τον κατηγορούμενο πλέον «ψευτογιατρό» όταν ακόμα εκείνος ήταν νεαρός παίκτης στους «ερυθρόλευκους». «Τον γνωρίζω από 16 χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχε μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως επειδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, σε άλλες ομάδες κτλ, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Εχω να πω τα καλύτερα, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό»

  Πού θα δούμε σήμερα τα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟ-Άρης

Και συνεχίστηκε ο εξής διάλογος με τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Tlive»:

Ερώτηση: Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δικό του;

Απάντηση: Ναι ήταν δική του επιχείρηση.

Ερ: Και εσείς φαντάζομαι κάνατε προπονήσεις εκεί εκείνη την περίοδο;

Απ: Ναι ξεκινώντας ως νέος αθλητής και μετά το χρησιμοποιούσαμε για κάποιες φορές και ως παίκτες του Ολυμπιακού.

Ερ: Ηταν φυσίατρος στον Ολυμπιακό; Ηταν φυσικοθεραπευτής;

Απ: Φυσικοθεραπευτής, σωστά.

Ερ: Φαντάζομαι περιοριζόταν σε αυτά τα καθήοντά του.

Απ: Ναι σας λέω, εγώ αλλά και όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη θα έχει να σας πει τα καλύτερα. Ηταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά.

Ερ: Σήμερα πώς βλέπετε όλη αυτήν την εξέλιξη;

Απ: Δεν θέλω να το κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία.

Ερ: Ποιος ήταν έτσι πιο κοντά του;

  Μπάγερ Λεβερκούζεν: Έσωσε την ήττα από τη Στουτγκάρδη στο 97

Απ: Θυμάμαι τα παιδιά, τους γυμναστές, αλλά δεν ξέρω αν ήταν συναίτεροί του ή αν δεν ήταν συναίτεροι. Εγώ σαν ιδιοκτήτη ήξερα εκείνον.

Ερ: Φαντάζομαι ήταν μεγάλο γυμναστήριο, για να το επιλέξετε και εσείς ή να προπονήστε.

Απ: Οποιον και να ρωτήσετε στο Πασαλιμάνι το ξέρει. Δεν ήταν μεγάλο σε μέγεθος αλλά ήταν πολύ σωστό.

  Γιώργος Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ήταν άψογος στο επάγγελμά του»” itemprop=”name” /> Γιώργος Σιγάλας για τη γνωριμία του με τον φυσιοθεραπευτή που καταγγέλλεται ότι παρίστανε τον γιατρό και εξαπατούσε ασθενείς.” itemprop=”description” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: