Δεν το βάζουν κάτω για Ρέαμπτσιουκ από την Μπολόνια – Η στάση του Ολυμπιακού


Δεν το βάζουν κάτω για Ρέαμπτσιουκ από την Μπολόνια – Η στάση του Ολυμπιακού



Σύμφωνα με αναφορά ιταλικών ΜΜΕ πρόσφατα, η Μπολόνια έχει ακόμα ως βασικό της στόχο τον Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η διαφοροποίηση έχει να κάνει με το πλάνο της για να τον αποκτήσει.

ΟλυμπιακόςΌλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Στην Ιταλία λένε ότι η Μπολόνια θα επανέλθει για τον Ρέαμπτσιουκ. Με τα έως τώρα δεδομένα, δύσκολα θα φτάσει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες κάθε άλλο παρά χαμηλές δεν είναι.



Υπενθυμίζεται, ότι προ εβδομάδων μία διαφορετική εκδοχή των προθέσεων της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ έδινε ρεπορτάζ από την Ιταλία. Σύμφωνα με αναφορά του Calcionews24, λοιπόν, η Μπολόνια έχει ακόμα ως βασικό της στόχο τον Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η διαφοροποίηση έχει να κάνει με το πλάνο της για να τον αποκτήσει.

Οι Ιταλοί επισημαίνουν ειδικότερα, πως η Μπολόνια ελπίζει σε deal δανεισμού για τον Ρέαμπτσιουκ με οψιόν 3 εκατ. ευρώ. Κάτι που εφόσον ισχύει είναι δύσκολο να προχωρήσει στην πράξη, καθώς ο Ολυμπιακός εφόσον είναι να δώσει τον παίκτη, αυτό θα γίνει μόνο για κανονική μεταγραφή.

  Βαριά "καμπάνα" από τη Euroleague σε ΠΑΟ και Αταμάν!
  Ολυμπιακός | 0-3 ο Μπακαμπού, άψογη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ” itemprop=”name” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: