Αποκάλυψη! Δεν… άκουσε τον Πάρντιου – Άλλος έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι με Ολυμπιακό


Αποκάλυψη! Δεν… άκουσε τον Πάρντιου – Άλλος έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι με Ολυμπιακό



Ο Άρης έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ο Ολυμπιακός απέκλεισε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν από τα 11 βήματα λίγα λεπτά πριν ο Ελ Εραμπί κάνει το 0-1, με τον Άντρε Γκρέι να είναι ο μοιραίος παίκτης για το σύνολο του Άλαν Πάρντιου.  

Άρης: Ο Άρης έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς ο Ολυμπιακός απέκλεισε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν από τα 11 βήματα λίγα λεπτά πριν ο Ελ Εραμπί κάνει το 0-1, με τον Άντρε Γκρέι να είναι ο μοιραίος παίκτης για το σύνολο του Άλαν Πάρντιου.



Ο Άγγλος τεχνικός ωστόσο είχε διαφορετική άποψη για τον εκτελεστή του πέναλτι, καθώς είχε ζητήσει από τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Φαμπιάνο, να είναι αυτός που θα πάρει τη μπάλα και θα εκτελέσει απέναντι από τον νεαρό Τζολάκη, ωστόσο τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτό που ήθελε ο έμπειρος τεχνικός.

  Ντέμης: "Καμία λογική o Τερίμ, γύρισε χρόνια πίσω"

Ειδικότερα, ο Άντρε Γκρέι, όπως δήλωσε και ο Απόστολος Τερζής, «αισθανόταν αυτοπεποίθηση και για αυτό ανέλαβε την εκτέλεση», με τον Τζαμαικανό να βρίσκεται πρώτος σε ιεραρχία των εκτελεστών μπροστά από τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αποχώρησε για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ που “φυσάει” στον Ολυμπιακό – 16 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ – “Τελειώνει” διεθνής Έλληνας άσος!

  Άρης – Ολυμπιακός | Ο Τζολάκης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γκρέι” itemprop=”name” />

 

Διαβάστε επίσης: