Πήρε θέση για την αποβολή Κουρμπέλη ο Νικολαΐδης – Αυτό είναι που λείπει από τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πήρε θέση για την αποβολή Κουρμπέλη ο Νικολαΐδης – Αυτό είναι που λείπει από τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Κατώτερος των περιστάσεων ήταν ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, σύμφωνα με όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Σχολιάζοντας την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε: «Μου φάνηκε λίγο κατώτερος των περιστάσεων. Περίμενα λίγο παραπάνω πάθος και ένταση. Τον είδα αγχωμένο και νευρικό. Δεν είχε να κάνει με την απόδοση, αλλά κυρίως με την ψυχολογία και τη νοοτροπία του».



Στη συνέχεια σημείωσε: «Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Δεν τον έχω ξεγραμμένο, μπορεί αυτό να λειτουργήσει καλά, αν του φύγει η ταμπέλα του φαβορί. Δεν είναι εύκολο να πάρεις το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Επιπρόσθετα ο Ντέμης τόνισε: «Φαινόταν ότι δεν είχε μεγάλο ρόστερ και ότι κάποιοι παίκτες έπαιζαν στα… κόκκινα. Πολλά ματς δεν τα πήραν εύκολα, σε πολλά ματς δυσκολεύτηκαν να κάνουν φάσεις. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το σέντερ φορ. Η μπάλα δεν πάει στην περιοχή. Λείπει η δημιουργία μπροστά».

Για την αποβολή του Κουρμπέλη: «Η πρώτη κάρτα είναι υπερβολική, η δεύτερη όμως θα μπορούσε να είναι και απευθείας κόκκινη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιος ΜΑΓΚΑΣ ο Κουρμπέλης – Βγήκε και μίλησε On camera – “Ασπίδα” από τον Ντέμη! (Vid)

  Serie A: Η Ίντερ "λύγισε" τη Μίλαν και το σήκωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: