"Κόλαση" με Μπονατσόλι – "Συμφώνησαν με ΠΑΟΚ, μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός"!


"Κόλαση" με Μπονατσόλι – "Συμφώνησαν με ΠΑΟΚ, μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός"!



Ανατροπή της τελευταίας στιγμή με τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος δέχεται τρομερές πιέσεις για να έρθει στην Ελλάδα.

O ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει με μία εντυπωσιακή κίνηση τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να κλείσει την περίπτωση του 25χρονου Ιταλού στράικερ, Φεντερίκο Μπονατσόλι!



ΠΑΟΚ και Σαλερνιτάνα τα έχουν βρει σε όλα και η ομάδα της Serie A αποχαιρέτησε τον αριστεροπόδαρο φορ, ο οποίος ωστόσο ακόμα δεν έχει πεισθεί για να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Το όλο θέμα έγκειται στη διάθεση του ποδοσφαιριστή και στις όποιες επιφυλάξεις του Ιταλού να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, έχοντας μία πορεία πίσω του στη Serie A. Δεν φαντάζει μία εύκολη υπόθεση για εκείνον, ο ΠΑΟΚ το «παλεύει» και παίζει τα ρέστα του για να αποσπάσει το «ναι» και οι επόμενες ώρες θα είναι αρκετά κρίσιμες.

Την τελευταία ώρα ωστόσο, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣπορΦΜ, οι Ιταλοί γράφουν πως στην περίπτωση του Μπονατσόλι μπήκε δυνατά και ο Ολυμπιακός!

  Εφημερίδα του Ολυμπιακού έχει "χτύπημα" την πρόκριση ΠΑΟ

Γεννημένος το 1997, ο Ιταλός επιθετικός έχει φέτος δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 19 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει μετρήσει με τον σύλλογο του Σαλέρνο 14 τέρματα σε 52 ματς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ίντερ, Πάντοβα, Σαμπντόρια, Μπρέσια, Τορίνο, ΣΠΑΛ και Βίρτους Λιαντσιάνο, ενώ το Transfermarkt τον κοστολογεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ – με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2026.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέχει” ο Ολυμπιακός για να φέρει στόπερ-θηρίο τις επόμενες ώρες – Ετοιμάζει νέα πρόταση!
 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: