«Καθάρισε» τον Λεβαδειακό μέσα σε 10΄ ο Βόλος – Πέρασαν τον…


«Καθάρισε» τον Λεβαδειακό μέσα σε 10΄ ο Βόλος – Πέρασαν τον…



Ο Βόλος πέρασε… αέρα από τον Λεβαδειακό και προσθέτει έξτρα άγχος στον 6ο Άρη!

Ο Βόλος επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 σερί ήττες. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε 2 γκολ από τους Πιρές και Ντέλετιτς σε λιγότερο από 10΄, σε μια αναμέτρηση που απειλήθηκε ελάχιστα. Mάλιστα, στο 90΄ ο Κούτσιας προσέθεσε και το δικό του όνομα στους σκόρερ, κάνοντας το 3-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στους Βολιώτες!



Ο Βόλος με αυτή τη νίκη έφτασε στους 32 βαθμούς, όντας πλέον στο +1 από τον Άρη και στο +7 από τον 7ο Ατρόμητο, ο οποίος έχει ένα λιγότερο ματς. Αντιθέτως ο Λεβαδειακός μετά και από τη νίκη του Ιωνικού πλέον είναι στην 13η θέση και θα πρέπει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι του, αφού αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2023.

Τα γκολ της αναμέτρησης τα έβαλαν οι Πιρές, Ντέλετιτς και Κούτσιας, χάρη σε ασίστ των Κούτσια, Άλχο και Καρτάλη, ενώ ο Λεβαδειακός απείλησε κυρίως στο πρώτο μέρος, με τον Κλέιμαν να είναι σε ετοιμότητα.

  "Περπάτησε στη... θάλασσα ο Νίμπο"

Στο 47΄ ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι υπέρ του Βόλου, ωστόσο το VAR το πήρε πίσω, μιας και δεν υπήρχε παράβαση!

Το ματς

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να μπει δυναμικά στο ματς και μόλις στο 2΄ ένα σουτ του Τσάπρα κατέληξε σε κόρνερ. Στο 4΄ ένα εν κινήσει σουτ του Βρακά κατέληξε άουτ, με τον Λεβαδειακό να ψάχνει εντατικά το γκολ. Στο 11΄ ήρθε και η πρώτη φάση για τον Βόλο, με ένα δυνατό σουτ του Κούτσια να καταλήγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βρακάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Κλέιμαν να μπλοκάρει την μπάλα. Το πλάνο του Βόλου ειδικά στην αρχή ήταν να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Στο 21΄ ο Λούα Λούα προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο ο Κλέιμαν μπλόκαρε ξανά τη μπάλα. Ο Βόλος ανέβασε ρυθμούς μετά το 25΄ και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 28΄ και στο 29΄.

Αρχικά έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση με τον Τσιρίνος να πιάνει σουτ και να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στην αμέσως επόμενη φάση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Στογιάνοβιτς. Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι υπέρ του Βόλου, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR άλλαξε απόφαση! Ο Βόλος παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 61΄.

  Χαμός στη φυσούνα του ΣΕΦ με Μπαρτζώκα και Σάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εκείνο το σημείο έβγαλε μια αρκετά γρήγορη αντεπίθεση, με τον Κούτσια να δίνει την ασίστ στον Πιρές για το 1-0. Μάλιστα, ο Βόλος στο 69΄ έκανε και το 2-0, καθαρίζοντας το ματς. Ο Άλχο σέντραρε τη μπάλα και ο Ντέλετιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να μειώσει αμέσως μετά, ωστόσο ο Κλέιμαν πρόλαβε τον Σαχπεκίδη σε τετ α τετ.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός όχι μόνο δεν απείλησε καθόλου, αλλά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 90΄. Ο Καρτάλης βρήκε τον Κούτσια μέσα στην περιοχή και αυτός με υπέροχο τελείωμα έβαλε το τρίτο γκολ του αγώνα.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: