Πέτρος Πετρίδης: Νέα δεδομένα για το φύλλο αγώνα του…


Πέτρος Πετρίδης: Νέα δεδομένα για το φύλλο αγώνα του…



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε μαθηματικός ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των δοκαριών του γηπέδου του Περιστερίου βάζοντας νέα δεδομένα στα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Πέτρος Πετρίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε μαθηματικός από το φροντιστήριο «Μέθοδος» στο Ωραιόκαστρο, μιλώντας για το φλέγον ζήτημα της απόκλισης των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου, καταρρίπτοντας τα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.



«Όταν διάβασα το φύλλο αγώνα στην αρχή λίγο γέλασα, γιατί ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι η κοινή λογική. Δεδομένου ότι από δυο σημεία περνάει μια ευθεία θεωρούμε ότι και όλα τα άλλα σημεία περνάνε από την ίδια ευθεία, αφού το δοκάρι είναι ευθεία γραμμή και όχι τεθλασμένη.

Από τη στιγμή που μετράμε από πάνω προς το έδαφος και στα δύο σημεία ο διαιτητής βρήκε κατάλληλη την απόσταση, η μόνο λογική είναι ότι  στα άλλα δυο σημεία που δεν την βρήκε σωστή, δεν ήταν ίδιο το έδαφος.

Αν πάω εγώ ως ποδοσφαιριστής και πατήσω με τις τάπες μου, δεν θα βουλιάξει ένα δύο πόντους το έδαφος; Αν πάω και ξαναμετρήσω θα το βρω παραπάνω, και θα πω δεν είναι κατάλληλο.

 Αν και στα 4 σημεία υπήρξε όντως αυτή η απόκλιση θα λέγαμε ότι είναι ίδιο και το έδαφος και ότι είναι λάθος το τέρμα και τα δοκάρια. Τώρα, αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι το έδαφος έχει κάποια εξογκώματα και δεν είναι λάθος το δοκάρι αλλά το έδαφος, Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.

Είναι λογικό το έδαφος να έχει ανωμαλίες, δεν είναι τσιμέντο. Όλο αυτό είναι ένα  μεγάλο παραμύθι, και μιλάω ως απλός πολίτης. Δεν έχω κανένα συμφέρον για το αν θα γίνει το παιχνίδι ξανά ή όχι.  Αυτά που ακούμε είναι έξω από την λογική», είπε ο Πέτρος Πετρίδης.

  Αποφάσεις Ολυμπιακού για Αλεξανδρόπουλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός είσαι… κόψτους τον βήχα- Νίκη στη Φιλαδέλφεια με τσαμπουκά – Πείτε το και στους ξένους!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: