Αυστηρή προειδοποίηση Βούρου για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός -…


Αυστηρή προειδοποίηση Βούρου για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός -…


Διαφ.


Έκκληση από τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο στον κόσμο της ΑΕΚ να προστατεύσει την ομάδα ενόψει του αυριανού ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.  

Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος με ανάρτηση του έκανε έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να προστατεύσει την ομάδα στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό και να μην προβεί σε ενέργειες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα.Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ

Ο αυριανός ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με τον ΟΣΦΠ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό σκέλος που έχει άμεση σχέση με το αποτέλεσμα και την συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά στο σκέλος που αφορά στην συμπεριφορά όλων απέναντι στις προκλήσεις πάσης φύσεως που δέχεται η ομάδα της ΑΕΚ, το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:   Τρομερή δήλωση Χάτζι: "Δεν με άφησαν να έρθω στον Παναθηναϊκό!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόσμια υποδοχή της ομάδας του ΟΣΦΠ και η κόσμια στήριξή της ομάδας μας κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι κέρδος και για την ΑΕΚ και για την πόλη μας. Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες συνδυασμένες με βίαιες αντιδράσεις και έκτροπα θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα την ομάδα και τον Δήμο μας.

Προστατέψτε την ομάδα

Προστατέψτε την πόλη και εξασφαλίστε την εύρυθμη λειτουργία της και την ήρεμη ζωή των κατοίκων».
Πηγή

Διαβάστε επίσης: