Άρης: Ετοιμάζει… έκπληξη με Λάζαρο ο Τερζής στον…


Άρης: Ετοιμάζει… έκπληξη με Λάζαρο ο Τερζής στον…



Και επίσημα παίκτης του Άρη είναι από χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι.  

Άρης: Και επίσημα παίκτης του Άρη είναι από χθες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι.



Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, έκανε χθες μάλιστα και την πρώτη προπόνησή του με τον Άρη και είναι πάρα πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Οι μετρήσεις του έδειξαν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο μιας και πρόκειται για ενεργό ποδοσφαιριστή, αφού μέχρι πρότινος ήταν στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

  Συνθήματα των οπαδών της Μπριζ στα Λαδάδικα

Από σήμερα που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις θα φανεί και το κατά πόσο θα είναι μέσα στα πλάνα του Τόλη Τέρζη για το ντέρμπι της Κυριακής.

Πηγή: sfina.gr



 

Διαβάστε επίσης: