Ολυμπιακός: Τρομερός Βεζένκοφ, θα… κόψει και τον αέρα του…


Ολυμπιακός: Τρομερός Βεζένκοφ, θα… κόψει και τον αέρα του…



Το “τραίνο” του Μπαρτζώκα και η πρώτη κούπα της χρονιάς που θα πληγώσει πάρα πολύ τους Πράσινους και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις. Οι Πειραιώτες δεν χαρίζονται σε κανέναν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και πάλι μόνος πρώτος στην Ευρωλίγκα, μετά τον περίπατο, που έκανε το βράδυ της Τετάρτης στο Βερολίνο κόντρα στην Αλμπα. Νίκησε με 93-60 τους Γερμανούς και ό, τι μαρτυράει το τελικό σκορ, αυτή είναι και η πραγματικότητα.



Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβαλε από το πρώτο λεπτό τους κανόνες της και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Αλμπα, η οποία άλλωστε είναι και η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογιίας.

Ο τρομερός και πάλι Σάσα Βεζένκοφ ήταν εκείνος, που έσυρε τον χορό και ακολούθησαν οι συμπαίκτες του, φτάνοντας σε έναν νέο περίπατο. Κάτι άλλωστε που είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα στην Πόλη απέναντι στην Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

  Ολυμπιακός: Τζολάκης Πορθητής! Ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη

Τώρα ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να ετοιμάζεται για το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου, το οποίο θέλει πως και πώς να κατακτήσει. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Κρήτη αποφασισμένος να πάρει αυτός την κούπα, αλλά οι Πειραιώτες είναι υποψιασμένοι και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν.

Και να χάσει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, δεν καταστρέφεται. Ούτε ο Παναθηναϊκός καταστρέφεται, αλλά το Κύπελλο είναι η τελευταία του ευκαιρία για να σώσει κάτι από την χρονιά. Πήρε τον Ματ Τόμας, πήρε τον Αγραβάνη, ενισχύθηκε και θα πάει στο Ηράκλειο να παίξει την ζαριά του.

Αν τα καταφέρει, τότε θα έχει κάνει κάτι σημαντικό. Αν όχι, τότε ίσως μετά από αυτό να έρθει πραγματικά η ώρα να φύγει ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής παραμένει στο πόστο του, δεν τον θέλουν στην ομάδα, αλλά δεν έχουν και τρόπο να τον απομακρύνουν. Είναι μία από τις πιο περίεργες ιστορίες αυτή του Ράντονιτς και μένει να φανεί ποιο θα είναι το τέλος της.

  Ερυθρόλευκη Μεγάλη... Πέμπτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή Ντόρσεϊ – Ανατροπή με Μήτογλου, γυρίζει νωρίτερα στα παρκέ!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: