ΠΑΟΚ: Σημαντική απόφαση Λουτσέσκου για Μιχαηλίδη – Τότε…


ΠΑΟΚ: Σημαντική απόφαση Λουτσέσκου για Μιχαηλίδη – Τότε…



Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιλέξει τους Νάσμπεργκ και Κάργα ως επιλογές δίπλα στον Ινγκασον για το ματς Κυπέλλου στην Λαμία παρά το γεγονός ότι δεν έγινε λόγω του χιονιού.

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιλέξει τους Νάσμπεργκ και Κάργα ως επιλογές δίπλα στον Ινγκασον για το ματς Κυπέλλου στην Λαμία παρά το γεγονός ότι δεν έγινε λόγω του χιονιού. Ο Γιαννης Μιχαηλίδης, παρότι προπονείται με την πρώτη ομάδα, έμεινε εκτός. Ετσι, πήρε και στην πράξη το μήνυμα που του είχε στείλει ο Λουτσέσκου πριν από κάμποσες μέρες. 



Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή έχει μία ιεραρχία στους στόπερ (βασικό δίδυμο Ινγκασον και Κουλιεράκης και αναπληρωματικοί Νάσμπεργκ και Κάργα και μετά ο Μιχαηλίδης) και προφανώς στο ματς με την Λαμία, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δώσει σε Νάσμπεργκ-Κάργα την ευκαιρία που τους δίνεται λόγω του τραυματισμού του Κουλιεράκη.

Ίσως, για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ, αν ο ΠΑΟΚ, πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι, ο δεύτερος αγώνας με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι η ευκαιρία που περιμένει.

  Αντύπας: "Για βιβλίο όσα κατάφερε ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπια

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από Αγγλία ο Γιαννούλης – Πληρώνει καλά και τον ΠΑΟΚ – “Πιέσεις” από μεγάλη ελληνική ομάδα!



 

Διαβάστε επίσης: