Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έλον Μασκ: Σενάριο… βόμβα για…


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έλον Μασκ: Σενάριο… βόμβα για…



Ο Έλον Μασκ, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της Tesla και του Twitter, με περιουσία που αγγίζει τα 177 δισεκατομμύρια ευρώ, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως αν αγόραζε ποτέ μία μεγάλη ομάδα, αυτή θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στις 17 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η οικογένεια Γκλέιζερ, για την κατάθεση προτάσεων πώλησης των Κόκκινων Διαβόλων. Καθώς πλησιάζει αυτή η ημερομηνία, δεν αποκλείεται να υπάρχει μια πρόταση-έκπληξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας βρετανικής Daily Mail.



Συγκεκριμένα ο Έλον Μασκ, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της Tesla και του Twitter, με περιουσία που αγγίζει τα 177 δισεκατομμύρια ευρώ, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως αν αγόραζε ποτέ μία μεγάλη ομάδα, αυτή θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα και με το έγκυρο Sky Sports η πρόταση του Μασκ δεν αποκλείεται τελικά να κατατεθεί και να φτάσει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ! Προς το παρόν, πάντως, κάτι επίσημο για την Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει. Μόνο φήμες για μια ομάδα Καταριανών επιχειρηματιών, που όμως δεν έχουν εμφανιστεί για να επιβεβαιώσουν το σενάριο αυτό.

  Νιόπλιας για μεγάλη ομάδα - Τέλος τρεις μεταγραφές του ΠΑΟΚ
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: