Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Χρυσάφι" για…


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: "Χρυσάφι" για…



Το υψηλό κασέ του Σέρβου και οι φήμες για κίνηση-έκπληξη στο Τριφύλλι. Σε ποια αγορά στρέφονται οι “Αιώνιοι”, αλλά και πολλές ομάδες της Euroleague, αφού υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών.  

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός: Το μέλλον δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς, αλλά είναι πολύ πιθανό οι ομάδες της Ευρωλίγκας (άρα και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό) να πάνε το καλοκαίρι να πάρουν παίκτες από την…ξεχασμένη αγορά της VTB LEAGUE. Εκεί παρά τον πόλεμο και όσα γίνονται, παίζουν φημισμένοι παίκτες, παίζουν αστέρια, που δεν κλονίστηκαν από τις κακές συγκυρίες, που υπάρχουν στις χώρες εκείνες τον τελευταίο χρόνο.



Ενας τέτοιος είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ένας ακόμη ο Ντάριλ Μέικον. Ο πρώτος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΤΣΣΚΑ, αλλά το καλοκαίρι, που πλησιάζει, θα δοκιμάσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες. Το σενάριο για επιστροφή στον Ολυμπιακό υπάρχει. Μένει, όμως, να αποφασίσει σχετικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και αν πει «ναι», μετά θα πρέπει να βρεθεί η άκρη στο οικονομικό. Γιατί ο Σέρβος έχει υψηλό κασέ και πιο συγκεκριμένα κάτι λιγότερο από 3εκ. ευρώ ετησίως.

  Χαμός στη Θεσσαλονίκη! Φραστική επίθεση οπαδού τού ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη

Ο Μέικον από την άλλη πλευρά είναι κι αυτός πολύ γνώριμός μας, έχοντας αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Παίζει φέτος πολύ καλά στην Ούνιξ Καζάν και είναι κι αυτός ένας βασικός υποψήφιος να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Εχει ωριμάσει αρκετά, τα μπασκετικά προσόντα είναι δεδομένο ότι δεν του λείπουν.

Ολο και κάποιος λοιπόν από την Ευρωλίγκα θα κυνηγήσει να πάρει τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται μάλιστα ο Αμερικάνος να επιστρέψει στην χώρα μας. Αυτό το σενάριο έχει ελάχιστες πιθανότητες, αλλά στον αθλητισμό ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Ενας ακόμη γνώριμός μας είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και αυτός είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ «παίζει» μάλιστα να επιστρέψει σε λίγες μέρες στην Ευρώπη, αν δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο Δημήτρης Ιτούδης τον περιμένει εδώ και καιρό στην Φενέρ, θεωρώντας ότι είναι ο παίκτης, που μπορεί να του αναστήσει την περιφέρεια και την ομάδα του γενικότερα.

  Έστειλε μήνυμα ο Super 3: “Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θέλουμε 2 στα 2"

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (για Ντόρσεϊ) δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια κινητοποίηση και μάλλον αυτή τη φορά ο 26χρονος γκαρντ δεν θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα, αλλά σε άλλη ομάδα της Ευρώπης. Αν όχι Τουρκία, Ισπανία ή Ιταλία. Ο Ντόρσεϊ άλλωστε έχει ζήτηση από παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο κοντά ο Λάσο σε ΠΑΟ από Πασκουάλ – “Πόρτα” σε Γιασικεβίτσιους – Μεγάλη έκπληξη με Μουμπρού!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: