Γιώργος Καζναφέρης: Απίστευτες ατάκες Καζναφέρη για Ραζβάν…


Γιώργος Καζναφέρης: Απίστευτες ατάκες Καζναφέρη για Ραζβάν…



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην διαιτητής και αναφέρθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του.

Γιώργος Καζναφέρης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επιστήθιος φίλος του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος μίλησε για τα γενέθλια του προπονητή του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας κρυφές πτυχές της προσωπικότητας του Ρουμάνου.



«Θα τον πάρω το βράδυ να του ευχηθώ για τα γενέθλιά του, τώρα έχει προπόνηση. Είμαστε και οι δύο υδροχόοι, ταιριάζουν τα χνώτα μας για αυτό ταιριάξαμε και οι δύο. Το ζώδιό μας λέει ότι  είμαστε στοχαστές και οι δύο. 

Ωστόσο, ο Ραζβάν είναι παράλληλα ένας άνθρωπος που είναι ρεαλιστής, βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Μιλάει με τις πράξεις του και αυτός, όπως και εγώ.

Είναι ένας άνθρωπος των γνώσεων. Γνωριστήκαμε στη Ξάνθη και όταν ήρθε από την Ρουμανία λέω «πω πω τι θα έρθει τώρα αυτός ο Ρουμάνος» .Ευτυχώς ο θεός τον έφερε στο δρόμο μας. Είναι ένα άνθρωπος με γνώσεις, ανοιχτό μυαλό και ανοιχτούς ορίζοντες. Βάζει τον εαυτό του στη θέση του άλλου και δέχεται εύκολα τη γνώμη του άλλου. Αυτό που ζήσαμε στα 3 χρόνια στη Ξάνθη ήταν φανταστικό, περάσαμε υπέροχες στιγμές μαζί.

Με συμμάζεψε κα με βοήθησε να εξελιχθώ σε προσωπικό επίπεδο. Είναι τελειομανής, προγραμματιστής, τρελαίνεται και προσπαθεί να αναλύει κάθε λάθος. Θυσιάζεται για τους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του. Μετά από τις προπόνησες καθόταν και συζητούσε με όλους τους ποδοσφαιριστές για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Κάθε φορά που θέλω να πάρω μια απόφαση, πάντα θα του τηλεφωνήσω. Πριν φύγω από την Λαμία, 8 η ώρα το πρωί πήρα τον Ραζβάν να ακούσω την άποψή τους. Άσχετα που στο πρώτο γύρο στο παιχνίδι πήγαμε να πλακωθούμε. Μου έλεγαν όλοι, πας να μαλώσεις με τον φίλο σου;»

  Αλλάζει άρδην η Super League 2 - Έτσι θα γίνει το νέο πρωτάθλημα!

Πέρα όμως από το εγκώμιο το οποίο έπλεξε στο πρόσωπό του, μίλησε και για τις αδυναμίες του Ρουμάνου: «Είναι ισχυρογνώμων. Μια φορά είχαμε μαλώσει στη Ξάνθη, του έλεγα άσπρο και μου έλεγε μαύρο. Φύγαν τα γραφεία την επόμενη μέρα ήμασταν σαν βρεγμένες γάτες. Η γυναίκα του μου είχε πει ότι είχε τρελαθεί όταν μαλώσαμε. Γενικά του έχω πει να σταματήσει να μιλάει για το κατεστημένο. Δεν μπορώ όμως να το αλλάξω, μου λέει «πάλι τα ίδια θα μου πεις». Μια φορά του αλλάξαμε τη γνώμη για κάτι  και εκείνο το ματς φάγαμε γκολ εξαιτίας αυτού. Δεν ξέραμε που να κρυφτούμε».

Τέλος, μίλησε και για το προπονητικό μέλλον του προπονητή: «Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ, που τον έχει. Εύχομαι αν πετυχαίνει τους στόχους του και αισθάνεται γεμάτος , να τα εκατοστήσει στη Τούμπα. Αλλιώς να πάει εκεί που μπορεί να πετύχει πράματα και να τα εκατοστήσει εκεί», είπε ο Γιώργος Καζναφέρης.

  Και ερυθρόλευκα σενάρια για τον Λορέντζο Μπράουν μετά τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρελαμένος” άσος του Ολυμπιακού με Λιβάι Γκαρσία – “Μεταγραφή” Μίτσελ – “Κάηκε” στην Κίνα!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: