ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ποιον να… φοβηθεί ο Κωνσταντέλιας – Αδικεί…


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ποιον να… φοβηθεί ο Κωνσταντέλιας – Αδικεί…



Ο Έλληνας… Βραζιλιάνος και πώς ο Δικέφαλος θα σήκωνε την κούπα! Πού χάνει το δίκιο του ο Ρουμάνος προπονητής, τα λάθη της διαιτησίας και ο νεαρός άσος που έχει ξεφύγει πλέον από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όποιος είχε πάει να ξεγράψει τον ΠΑΟΚ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μάλλον το έχει μετανιώσει… πικρά! Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει ό,τι περνάει από το χερί του για να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό και τα πάει πολύ καλά! Εξάλλου, για όποιον δεν το έχει καταλάβει, εάν δεν του είχαν κλέψει δύο βαθμούς από την Τρίπολη, τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στο -5 από τον Παναθηναϊκό και μόλις στο -1 από την ΑΕΚ!!!



Με ένα ματς λιγότερο βέβαια για την Ένωση, ωστόσο θα μιλάγαμε για το ολικό… comeback. Παρόλα αυτά του έκλεψαν 2 βαθμούς που πολύ δύσκολα θα καλύψει στην εξίσωση του χρόνου και ενώ γίνεται χαμός στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, αίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με μία ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ασίστ του Κωνσταντέλια στον Νάρεϊ και πρόκειται αναμφίβολα για μια κίνηση που εάν την είχε κάνει Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα την σχολιάζαμε για χρόνια.

  Οπαδοί Φιορεντίνα για Νέα Φιλαδέλφεια: "Έτοιμοι για κόλαση"

Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ δεν παράγει απλά ταλέντα, αλλά έχει βγάλει τον επόμενο πραγματικά σπουδαίο παίκτη του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι πραγματικά ευχή όλων μας να είναι υγιής, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και να αφήσει εποχή. Γιατί έχει τα στοιχεία για να το κάνει αυτό. Εξάλλου, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ένα γκολ που προήλθε από ασίστ Κωνσταντέλια και ένα από γκολ του Κουλιεράκη! Την ώρα δηλαδή που οι ανταγωνιστές τους αγνοούν παιδιά από τις ακαδημίες, οι ασπρόμαυροι… παίρνουν ντέρμπι με αυτά τα παιδιά!

Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να πιστωθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου και μόνο! Ο ίδιος ήταν αυτός που έβαλε δύσκολα και στον Αλμέιδα, αναγκάζοντας την ΑΕΚ στο να χάσει… σχετικά εύκολα από τους Θεσσαλονικείς!

Ο Ρουμάνος τεχνικός με τα τρικ του έβγαλε εκτός μάχης παίκτες όπως ο Λιβάι και ο Αραούχο. Βέβαια για μια ακόμη φορά… αδίκησε λιγάκι τον εαυτό του ο Λουτσέσκου μιλώντας για διαιτησία: «Ξέρουμε ότι είναι ποιοτικός παίκτες, έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα σήμερα. Προσπέρασαν τη σύγχυση που προκάλεσε ένας άδικος διαιτητής αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Ελπίζω για μια φορά να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίο μας, αλλά μάλλον ελπίζω για το τίποτα».

  Θα κάνει έκπληξη ο Μεντιλίμπαρ σε ντέρμπι και τελικό; - Αλλαγή συστήματος

Όπως και να έχει όμως είναι… δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον καλύτερο προπονητή της Σούπερ Λιγκ και τον πιο ελπιδοφόρο Έλληνα άσο της επόμενης δεκαετίας! Και εάν δεν καταφέρει φέτος να σηκώσει κάποιον τίτλο, θα το κάνει δεδομένα τη νέα χρονιά εάν μείνουν αυτοί οι δύο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Λουτσέσκου για ΑΕΚ: “Ντροπή όσα έγιναν στο ημίχρονο – Να παρέμβουν ΕΠΟ-Σούπερ Λιγκ”!

 

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: