Ματίας Αλμέιδα: Φοβερός ο Αλμέιδα – Αποθέωσε ΠΑΟΚ μετά το…


Ματίας Αλμέιδα: Φοβερός ο Αλμέιδα – Αποθέωσε ΠΑΟΚ μετά το…



Τρομερές δηλώσεις από τον Αργεντίνο τεχνικό της Ένωσης που κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι της Τούμπας αποθέωσε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ματίας Αλμέιδα: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ντέρμπι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του διαιτητή στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι θέλει να κερδίζει όταν το αξίζει.



«Απ’ ότι φαίνεται κάνουν καλή δουλειά στις ακαδημίες. Βγαίνουν νεαροί με ταλέντο που δουλεύουν σκληρά. Οι άλλοι σύλλογοι μπορούν να αντιγράψουν τέτοιες ενέργειες, αφού οι Έλληνες παίκτες δείχνουν να έχουν ταλέντο και μέλλον».

Όσον αφορά πού κρίθηκε το ματς: «Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο ματς. Ο αντίπαλός μας, μας χτύπησε σε κατάλληλες για εκείνον στιγμές, Η διαφορά ήταν μόνο στον πίνακα του σκορ. Συγχαίρω τους αντιπάλους μας για τη νίκη. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που είδαμε σήμερα».

  Χαμός στη Θεσσαλονίκη! Φραστική επίθεση οπαδού τού ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη

Για τη συνέχεια: «Τόσες ομάδες κοντά στον τίτλο είναι κάτι που βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τίτλος θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από τις ομάδες που ανέλυσα ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος. Το είπα στον προπονητή τους και σήμερα. Ξέραμε ότι έπρεπε να τα κάνουμε όλα τέλεια σήμερα, όπως κάναμε στην έδρα μας».

Για τη διαιτησία: «Μιλάω λιγότερο για τη διαιτησία γιατί μου αρέσει να μιλάω για το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές είσαι ευνοημένος, άλλες φορές είναι εναντίον σου. Θέλω να κερδίζω επειδή το αξίζω. Εγώ είμαι προπονητής και όχι αστυνομικός», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη ΒΟΜΒΑ με τον βιασμό της 12χρονης: Στην ανακρίτρια πασίγνωστος και τηλεοπτικός διαιτητής!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: