ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: "Βόμβες" Λουτσέσκου:…


ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: "Βόμβες" Λουτσέσκου:…



Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε εκ νέου λόγο για κλεμμένα πρωταθλήματα και Κύπελλα, λέγοντας ότι του γίνεται προσωπική επίθεση.

ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου: Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από την Αθήνα, συνδυάζοντας τα γεγονότα με τις τοποθετήσεις του που «ενοχλούν».



Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR. Έτσι χάσαμε το Κύπελλο. Πάντα υπήρχε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη στο φινάλε του αγώνα ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να το δουν στο VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσης, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια».

Μιλώντας για τα γενέθλιά του προ ημερών, ανέφερε πως: «Τα παιδιά (σ.σ. προφανώς εννοώντας τους παίκτες) μου έφτιαξαν μία τούρτα για τα γενέθλιά μου και γιορτάσαμε, αλλά στο μυαλό μου έπρεπε να είμαστε ζεστοί και συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς. Αυτό ίσως μοιάζει λίγο υπερβολικό, αλλά έτσι είμαι, επειδή είμαι προπονητής και έχω τεράστιες ευθύνες και είναι φυσιολογικό όλα να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο παιχνίδι.

Έτσι είναι κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι, για περίπου 11 μήνες είναι το ίδιο. Δεν απολαμβάνω τίποτα, γιατί έχω στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι. Η μόνη περίοδος που μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω αυτό που υπάρχει γύρω μου είναι στις διακοπές μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να… ακούσει ο Σαββίδης για 2.5 εκατομμύρια – Απόφαση Λουτσέσκου για τον “νέο Κωνσταντέλια”!

  ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Το DNA του Λουτσέσκου μίλησε»” itemprop=”name” />
  Ο Τερίμ που… "ήρθα να κάνω τον ΠΑΟ πρωταθλητή" τον διέλυσε



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: