Όλα καλά με Ντράγκι Γκούντελι! Διέφυγε τον κίνδυνο και επιστρέφει


Όλα καλά με Ντράγκι Γκούντελι! Διέφυγε τον κίνδυνο και επιστρέφει



Λήξη συναγερμού με τον παίκτη που υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο ματς της Κόρδοβα με τη Ρασίνγκ Φερόλ! Κατάφερε να διαφύγει του κινδύνου και σύντομα θα επανέλθει στη δράση, όπως έγινε σήμερα (26/3) γνωστό.



Τελός καλό όλα καλά με τον Ντράγκι Γκούντελι, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο ματς της Κόρδοβα με τη Ρασίνγκ Φερόλ! Ο παίκτης Κατάφερε να διαφύγει του κινδύνου και σύντομα θα επανέλθει στη δράση, όπως έγινε σήμερα (26/3) γνωστό.

Η Κόρδοβα ενημέρωσε σήμερα (26/3) με ανάρτησή της ότι ο Σέρβος αμυντικός πέρασα καλά τη νύχτα και μάλιστα θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του, χωρίς να προσδιορίζει βέβαια πότε θα γίνει αυτό! Θυμίζουμε ότι ο αγώνας της ομάδας από την Ανδαλουσία με τη Ρασίνγκ Φερόλ διεκόπη στο ενδέκατο λεπτό, καθώς ο αδερφός του Νεμάνια Γκούντελι της Σεβίλλης, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο…

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γιατρών και την ταυτόχρονη χρήση απινιδωτή, ο Γκούντελι ανέκτησε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, παρότι ο ίδιος… ήθελε να συνεχίσει να παίζει στο ματς.

 

Διαβάστε επίσης: