Καταλάβατε τι έκανε χθες ο Παπαγιάννης με τη φανέλα του ΠΑΟ; Να υπογράψει ανανέωση άμεσα!

Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε την Μπάγερν Μονάχου στην τέταρτη διαδοχική ήττα της, συμπλήρωσε τις 11 νίκες στην εφετινή Euroleague και… τονώθηκε πνευματικά και ψυχολογικά, ενόψει του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί στο ΣΕΦ (31/3, 21:30), με τον Ολυμπιακό, στο κλείσιμο της «διαβολοβδομάδας».

 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 86-76 των Γερμανών στο ΟΑΚΑ, για την 31η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον με ρεκόρ 11-20.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών, ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Έλληνα διεθνή σέντερ να ολοκληρώνει τον αγώνα με ρεκόρ καριέρας σε πόντους (24), σύστημα αξιολόγησης (40) και να σημειώνει νταμπλ νταμπλ προσθέτοντας 11 ριμπάουντ στη στατιστική του. Αξίζει να σημειωθεί ότι 25χρονος ήταν αλάνθαστος εντός πεδιάς (7/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα), ενώ… φιλοδώρησε και με 3 μπλοκ τους αντιπάλους του.

Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα: Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να του ανανεώσει το συμβόλαιο; Αυτό, όντως, είναι κάτι που πρέπει να απαντηθεί άμεσα…

  Live: Γεωργία-Ελλάδα

Πηγή