Στα χέρια του Λουτσέσκου η απόφαση – Αυτόν "κοιτάζει" από ΠΑΟΚ Β’ – Κρίνονται πολλά το καλοκαίρι


Στα χέρια του Λουτσέσκου η απόφαση – Αυτόν “κοιτάζει” από ΠΑΟΚ Β’ – Κρίνονται πολλά το καλοκαίρι


Διαφ.


Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ στα μέσα της σεζόν 2020-2021 ως ελεύθερη μεταγραφή, πέρυσι έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β στα οποία σκόραρε και στην συνέχεια έμεινε εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.



ΠΑΟΚ: Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ στα μέσα της σεζόν 2020-2021 ως ελεύθερη μεταγραφή, πέρυσι έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β στα οποία σκόραρε και στην συνέχεια έμεινε εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Φέτος τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω και κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την δεύτερη ομάδα, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Είναι το διάστημα στο οποίο ο Ζοσέ Μπότο παρακολουθεί στενά και τα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας και έχει σχηματίσει προσωπική γνώμη για τον 23χρονο Βόσνιο που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως τον Δεκέμβριο του 2024. Η γνώμη αυτή είναι θετική και φυσικά έχει μεταφερθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου που ήδη καλεί τον παίκτη σε κάποιες προπονήσεις και κόντρα στην Φαρούλ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα.

  Σωτήρης Ταμπάκος: "Όλα δείχνουν πως θα φύγει ο Πογέτ"

Στο διάστημα αυτό ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά παραγωγικός. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε από την ασίστ του Κεντζιόρα προς το φινάλε του ματς (κινήθηκε άψογα ως δεύτερος φορ πίσω από τον Μπράντον), αλλά και ορισμένες ακόμη ενέργειες, δύο εκ των οποίων κατέγραψε η κάμερα.

Στην μία συνεργάστηκε με τον Αντρέ Ρικάρντο, βγάζοντάς τον με έξυπνη ασίστ σε θέση βολής και στην δεύτερη, κάνοντας μία ωραία ατομική ενέργεια πίσω από το κέντρο, είχε συνεργασία με τον Τάισον και έκανε ένα γύρισμα, πίσω όμως από τον Μπράντον.

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ διακρίνει θετικά στοιχεία, όμως, η τελική απόφαση για το αν προωθηθεί του χρόνου στην πρώτη ομάδα θα ληφθεί στο τέλος της σεζόν και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι εμφανίσεις του από εδώ και στο εξής με τον ΠΑΟΚ Β.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβες” Ουέμπερ για Ολυμπιακό – “Στημένο να μην παίξουμε στα πλέι οφ με ΠΑΟ – Τρεις μήνες απλήρωτοι”

  Σοβαρό πρόβλημα στην Παρτιζάν πριν τον Ολυμπιακό! Εκτός ομάδας βασικός!