Φέρνουν Μιλουτίνοφ οι Αγγελόπουλοι – 13-0 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ – Φεύγει για ΝΒΑ ο Βεζένκοφ αν… (Vid)

Οι πρωταθλητές εκαναν το χρεος τους απεναντι στη Βιλερμπάν και τωρα ετοιμαζονται να υποδεχτούν στο ΣΕΦ τον αιώνιο αντίπαλο για την πρωτιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Βιλερμπάν και με το 81-55 σε βάρος των Γάλλων κλείδωσε το πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδα. Πλέον αυτό, που τον νοιάζει, είναι να πάρει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο και να δει την ίδια ώρα, ποια θα είναι η αντίπαλός του στην οκτάδα.

Αν και οι Πειραιώτες το πρώτο, που κοιτάνε είναι ο εαυτός τους και το πώς θα γίνουν καλύτεροι, μάλλον θα είναιτο ιδανικό για αυτούς να βρουν μπροστά τους την Μπασκόνια και όχι την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές ή την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αν πέσουν με την Μπασκόνια, θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ του Κάουνας. Οι Βάσκοι είναι ταλαντούχοι, αλλά άπειροι στα δύσκολα παιχνίδια και κάποιος θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει και κάπως αφελείς.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πλέον τον Παναθηναϊκό και στόχος του είναι να κάνει το 13-0 σε βάρος του μεγάλου του αντιπάλου. Θέλει πολύ το παιχνίδι, παίζει στο ΣΕΦ, είναι καλύτερος, αλλά έχει και προβλήματα αφού ο Φαλ είναι άρρωστος και ο Κάνααν είναι αμφίβολος για αυτή την αναμέτρηση.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού σκέφτονται το φάιναλ-φορ και το Κάουνας, αλλά υπάρχει δρόμος μέχρι εκεί και ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Κάτι, που ξέρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και άπαντες στην ομάδα.

  ΚΑΕ: "Ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Θρύλου"

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να πάρει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα και από κει και πέρα να φτιάξει την ομάδα της επόμενης χρονιάς, θέλοντας πάνω από όλα να έχει σε αυτή και τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Ελληνοβούλγαρος φόργουορντ θέλει να πάει στο ΝΒΑ αλλά θα το κάνει μόνο αν το συμβόλαιο, που θα του προσφερθεί από τους Σακραμέντο Κινγκς, θα είναι πολύ μεγάλο. Αν όχι, θα συνεχίσει να παίζει για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να έχει παρέα και τον φίλο του, Νίκολα Μιλουτίνοφ, που το καλοκαίρι θα φύγει από την ΤΣΣΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και τώρα οι δύο τους – “Καυτός” Παπαγιάννης και ιπτάμενος “Παπ” – Top 10 Ολυμπιακού-ΠΑΟ πριν το ντέρμπι (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: