Στο κυνήγι Ολυμπιακού για την 1η θέση η Ρεάλ – Νίκησε εύκολα και τη Φενέρ στη Μαδρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Φενέρμπαχτσε (90-75) και συνεχίζει να παλεύει με τον Ολυμπιακό για την 1η θέση της κανονικής περιόδου, την ώρα που η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει βήμα τετράδας για το αβαντάζ έδρας στα playoffs της EuroLeague

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε: Η 31η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/3) με την επικράτηση της Ρεάλ επί της Φενέρμπαχτσε (90-75) στο Wizink Center της Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί ανέβηκαν στο 22-9 (12-4 εντός και 10-5 εκτός έδρας) και συνεχίζουν να καταδιώκουν τον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, γνωρίζοντας ότι σε πιθανή ισοβαθμία μαζί του θα υστερούν καθώς έχασαν εντός κι εκτός έδρας από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους, έπεσαν στο 18-13 και δεν άρπαξαν την ευκαιρία από την ήττα της Μονακό στο Κάουνας. Παραμένουν δύο νίκες πίσω από τους Μονεγάσκους, τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στο Μόντε Κάρλο, σίγουρα όμως έχασαν κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους να χωρέσουν στην τετράδα που προσφέρει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς, Βίλιους, Νέντοβιτς

  "Καμπάνα" σε ΠΑΟ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-21, 49-44, 68-58, 90-75

Πηγή: sport24.gr

 

Διαβάστε επίσης: