Εξέλιξη με Γκαρσία στην ΑΕΚ – Κρίσιμη μέρα για τρεις ενόψει ΠΑΟΚ – Αγωνία Αλμέιδα


Εξέλιξη με Γκαρσία στην ΑΕΚ – Κρίσιμη μέρα για τρεις ενόψει ΠΑΟΚ – Αγωνία Αλμέιδα



Στην Ένωση περιμένουν πως και πως την επάνοδο του Λιβάι, η απουσία  του οποίου έχει ήδη στοιχίσει πολύ το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.



ΑΕΚ: Ευχάριστα για τον Ματίας Αλμέιδα με τον Λιβάι Γκαρσία! Ο Αφρικανός επιθετικός φαίνεται να είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του και σήμερα, αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με την κατάσταση του Λιβάι, θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τους Κιτρινόμαυρουτς, στο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά τον Μουκουντί, ο Καμερουνέζος στόπερ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena. Στο χθεσινό πρόγραμμα στα Σπάτα έμεινε στο γυμναστήριο και έκανε αποφόρτιση. Και για τον ίδιο η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη, καθώς θα δοκιμάσει να μπει εξίσου σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι Δικεφάλων.

Αναμονή υπάρχει τέλος και για τον Γκατσίνοβιτς, που ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και η κατάσταση του ελέγχεται μέρα με τη μέρα από το ιατρικό τιμ της Ένωσης. Μελισσανίδης: “Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη…” – “Μέχρι τέλους” ο Μαρινάκης – ΠΑΟ όπως… ΑΕΚ!

  Νεότερα για την κατάσταση Πετρούσεφ
 

 

Διαβάστε επίσης: